Snel je Rijbewijs! Start morgen al met je proefles

Snel & voordelig je motorrijbewijs!

Door onze unieke eigen oefenterrein kan je snel & voordelig je motorrijbewijs halen!
Je motorrijbewijs halen
kan bij ons al binnen 4 weken
Betaalgemak Betaal per les of in termijnen wat jou het beste uitkomt. (zonder extra kosten)

3.426+ Tevreden geslaagden

12+ Jaren ervaring in huis

9.3 Klanten- beoordeling

Bekijk onze
beoordelingen

10+ Professionele

Rij-instructeurs

Al 12 jaar ervaring
Start morgen al met je proefles
Lessen Op Onze Eigen Oefenterrein! UNIEK
Binnen No-Time Je Rijbewijs In Je Zak!
Bij Ons Slagen 85% Van Alle Cursisten In 1x keer!
Wij hebben geen lange wachttijden van 6 weken.
Hoog slagingspercentage en goed beoordelingen
We Lessen Ook Op Zaterdagen, Zondagen En In De Avonden
Na je aanmelding is het mogelijk om al binnen enkele dagen af te rijden
9.6 / 10

Rosalinde

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn AVD en eerder ook in 1x voor AVB dankzij de super goede lessen van Rail! Denk je erover om je rijbewijs te halen dan raad ik je zeker aan om dat bij Rijschool Gul te doen! Begin gewoon want je gaat er geen spijt van krijgen!!! See you on the road.
9.6 / 10

Bob

Ik kan deze Rijschool zeker aanraden. Ze hebben Hun eigen oefen terrein wat uniek is in de regio. De rijleraar is onwijs enthusiast en heeft veel kennis van het rijden. ABV en AVD in 1x behaald. Er wordt goed rekening gehouden met het individuele niveau. Als je vlot wil afrijden zijn er zeker mogelijkheden om dat hier te doen. Als je twijfelt, neem een proefles en kom er zelf achter!

   

  [wpseo_breadcrumb]

  Motorrijbewijs Den Haag

  Motorrijbewijs Den Haag? Rijschool GUL heeft een gevestigde naam binnen de rijschoolbranche binnen Den Haag en omstreken. Door de jaren heen hebben wij duizenden leerlingen laten slagen. Iedereen wilt natuurlijk zo snel mogelijk zijn of haar motorrijbewijs behalen. Daarom beschikken wij over professionele instructeurs en een eigen oefenterrein, die jou voorzien van de juiste begeleiding om zo snel mogelijk jouw motorrijbewijs te behalen. Heb jij vragen of wil jij starten met het volgen van motorrijlessen? Neem dan direct contact met ons op zodat jij jouw motorrijbewijs in Den Haag kan behalen.

  Wat wij doen?

  De nummer #1 motorrijschool – Motorrijbewijs Den Haag

  Wanneer jij zo snel mogelijk jouw motorrijbewijs in Den Haag wilt behalen, kies dan voor een betrouwbare motorrijschool. Rijschool GUL geeft al sinds 2007 motor en autorijlessen. Wij hebben dan ook duizenden leerlingen laten slagen. Start daarom vandaag nog met het volgen van motorrijlessen in Den Haag bij Rijschool GUL.

  Motorrijbewijs en leeftijden – Motorrijbewijs Den Haag

  Vele denken dat ze pas kunnen starten met het volgen van motorrijlessen, vanaf hun 21e. Dit klopt niet helemaal, je kan namelijk al starten met motorrijlessen vanaf jouw 17e. Echter is het wel zo dat jij dan niet voor de A categorie mag gaan. Vanaf je 17e jaar mag jij wel voor de A1 categorie. De A1 categorie is de lichtste categorie. Zodat jij een duidelijker beeld hierbij krijgt, hebben wij de categorieën hieronder vermeld met uitleg.

  A1 (125CC 11KW)

  De lichtste categorie is de A1 categorie. Met een A1 motorrijbewijs op zak mag jij een motor besturen tot 125CC. Vanaf je 18e jaar, mag jij je motorrijbewijs A1 halen. Dat betekend dat jij al vanaf je 17e jaar mag gaan lessen. Ook mag je vanaf je 17e theorie-examen doen.

  A2 (35 KW)

  Wil jij voor een krachtigere motor gaan? Dan kan je kiezen voor de A2 categorie. Als je 20 jaar oud bent, mag je voor je A2 motorrijbewijs gaan. Mocht je al twee jaar of langer in bezit zijn van een A1 motorrijbewijs? Dan hoef je alleen AVD examen te doen.

  A (vol vermogen)
  Wil je nog een stapje verder? Dan kan jij gaan voor jouw A rijbewijs. Met de A categorie, mag jij iedere motor besturen. Het vermogen van de motor doet er dus niet toe. Vanaf jouw 21e jaar, mag jij gaan voor jou A motor categorie.

  EIGEN AVB OEFENING

  Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de rijschool.

  4-DAAGSE AVB CURSUS

  Het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!

  KLEDING RUIMTE

  Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor een motorrijles.

  DE NIEUWSTE VOERTUIGEN

  Hier hoeven we niets aan toe te voegen, toch?

  Garantiepakketten

  Wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Hierdoor krijg je een gratis herexamen t.w.v €250, – wanneer je zak.

  Slagingspercentage van 85%!

  Afgestemde rijles van Rijschool Gul

  De rijlessen die u bij Rijschool Gul afneemt, of het gaat om motorrijlessen of autorijlessen, worden afgestemd op waar u uw prioriteiten heeft liggen. Op deze manier wordt er met zo min mogelijk rijlessen het motorrijbewijs of autorijbewijs behaald. Waarom zou u moeilijk rijlessen proberen te plannen op een achterhaalde manier volgens de visie van een rijschool terwijl u ook relaxed rijles kunt volgen op de manier zoals u dat wilt. Neem nu een kijkje bij Rijschool Gul om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn om motor- of autorijlessen te volgen!

   

  Motorrijbewijs Den Haag(1)

  Contact

  Heb je vragen over het behalen van jouw motorrijbewijs Den Haag? Of andere vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06-42166674 of stuur een e-mail naar info@rijschoolgul.nl. Wij helpen je graag verder. Ook beschikt rijschool GUL over een eigen locatie waar je altijd welkom bent om langs te komen. Adres: Haags Kwartier 55, 2491 BM Den Haag

  Wall of fame

  Jij kan hier ook tussenstaan!

  Wall of fame