Rijschool Den Haag 2018-08-27T05:17:01+00:00

Rijschool Den Haag
Slagen begint bij Rijschool Gul. Schrijf je in en begin z.s.m. met je rijlessen!

Vul uw adresgegevens in:

We nemen binnen 24 uur contact me je op.
Home » Rijschool Den Haag

Autorijschool Den Haag

Ben je eindelijk oud genoeg en wil je jouw autorijlessen volgen bij dé autorijschool van Den Haag en omgeving? Wanneer je Rijschool Gul hiervoor inschakelt, weet je zeker dat het halen van jouw autorijbewijs slechts een formaliteit is, net als honderden andere cursisten ieder jaar!

Met de uitgebreide rijcursus van Rijschool Gul ben je bijna gegarandeerd van dat felbegeerde rijbewijs B. We wijzen je een vaste, gekwalificeerde rijinstructeur of rijinstructrice aan, die je tijdens het gehele proces zal begeleiden. Je bent er daarbij vrij in of je kiest voor de ‘standaard’ autorijlessen in, of dat je gaat voor automaat rijlessen.

Wil jij zo snel mogelijk zelfstandig de weg op, start dan direct jouw rijopleiding bij onze autorijschool uit Den Haag.

Rijschool Gul geeft niet alleen autorijlessen in de omgeving van Den Haag, ook zijn wij werkzaam in Delft, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk en in heel het Westland.

Waarom jouw autorijlessen volgen bij Rijschool Gul?

In Den Haag zijn er tientallen autorijscholen. De keuze is daarom vrij lastig. Wij willen deze keuze een stuk makkelijker voor je maken. Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten, maar willen natuurlijk dat jij dat ook wordt. Daarom hieronder een aantal redenen om voor onze autorijschool te kiezen voor jouw rijlessen:

  • Hoog slagingspercentage (meer dan 85%!)
  • Rijlessen van 60 minuten, 90 minuten en 120 minuten
  • Een vaste rijinstructeur
  • Flexibele tijden in het weekend, doordeweeks en ’s avonds, zonder extra kosten
  • De nieuwste voertuigen
  • Garantiepakketten
  • Speciale faalangst lessen (zonder extra kosten)

Over onze autorijschool uit Den Haag

Rijschool Gul is de autorijschool van Den Haag en omstreken. Jaarlijks halen meer dan 200 cursisten hun autorijbewijs B door onze unieke methoden. En iedereen op zijn eigen manier en op eigen tempo! Soms heb je het heel snel door, maar soms heb je ook wat langer nodig. Ook is ieders agenda anders. Daarom hebben wij drie verschillende autorijlessen:

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

De lessen volg je in een comfortabele lesauto, die je gedurende de hele opleiding gebruikt. Tevens bieden wij hoogwaardig lesmateriaal, om je optimaal voor te bereiden op jouw theorie-examen. Dit gecombineerd met onze ervaren, enthousiaste, betrokken instructeurs maakt dat ons slagingspercentage boven de 85% ligt! Je weet daarom bijna zeker dat je via onze autorijschool uit Den Haag jouw rijbewijs in één keer zult halen!

Automaat rijlessen

Niet iedereen is fan van schakelen. Een steeds groter percentage van de auto’s schakelt dan ook automatisch. Onze autorijschool uit Den Haag speelt hier dan ook op in: wanneer je absoluut niet van schakelen houdt, kun je jouw rijlessen volgen in een automaat. Hierdoor kun je de focus beter leggen op het rijden zelf en wordt het besturen van de auto een stuk makkelijker.

De keuze is geheel vrijblijvend: besluit je na 10 rijlessen in een schakelbak dat je alsnog wilt overstappen naar een automaat, dan is dit uiteraard mogelijk!

Een eigen AVB oefenterrein

Autorijden kan in het begin best wel een beetje eng zijn. Daarom heeft onze autorijschool uit Den Haag een eigen AVB-oefenterrein. Hier kun je je de fijne kneepjes van het vak snel eigen maken, zonder dat je hierbij te maken hebt met overig verkeer en anders (risico)factoren.

Haal jouw rijbewijs bij autorijschool Gul in Den Haag. Schrijf je vandaag nog in, of boek een proefles en ervaar de mogelijkheden!

Positieve reactie op haar autorijlessen in Den Haag

Sanna van Leer Binnen 6 maanden een rijbewijs "De lessen waren allemaal leerzaam en leuk. Binnen no time heb ik me rijbewijs behaald!"
Heb je vragen? Heb je vragen over onze rijlessen of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 42166674. Je zal dan direct in contact komen met één van onze instructeurs. Contact opnemen