SPOEDOPLEIDING IN DEN HAAG 2019-04-04T11:12:17+00:00

SPOEDOPLEIDING IN DEN HAAG
Slagen begint bij Rijschool Gul. Schrijf je in en begin z.s.m. met je rijlessen!

Vul uw adresgegevens in:

We nemen binnen 24 uur contact me je op.
Home » SPOEDOPLEIDING IN DEN HAAG

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN SPOEDOPLEIDING IN DEN HAAG?

Dan ben je bij RIJSCHOOL GUL aan het juiste adres! Wij rijden ook in regio Den Haag en omgeving en kun jij profiteren van onze unieke lesmethode.

HOE SNEL IS SPOEDOPLEIDING IN DEN HAAG?

Bij de 10 daagse rijopleiding is het wenselijk dat je al voordat je begint al in het bezit bent van het theoriecertificaat. Je praktijkexamen wordt bij aanvang van de spoedopleiding direct aangevraagd bij het CBR. Daarna wordt er een planning gemaakt op basis van je werk of studie en de bestaande reserveringstijd voor een praktijkexamen van 2 tot 5 weken. Hou daarmee rekening wanneer je een aanvraag indient. Als je vervolgens de weg op gaat rijd je minimaal 2 uur per dag.

rijschool gul

Prijs van spoedopleiding rijbewijs?

  • Rijschool Gul rekent GEEN EXTRA KOSTEN voor spoedopleiding rijbewijs.
  • Ook GEEN EXTRA KOSTEN voor rijlessen in de avond en in het weekend. UNIEK!

 Waarom spoedopleiding in Den Haag bij rijschool Gul?

Spoedopleiding in Den Haag

Rijschool Gul in Den Haag werkt volgens een uniek, zelf ontwikkeld lessysteem, waardoor een hoge kwaliteit gegarandeerd is. Door deze unieke lesmethode heb je uiteindelijk minder lessen nodig en betaal je dus minder voor je rijbewijs. Daarom rijbewijs halen met Rijschool Gul is heel simpel!

Rijschool Gul is al sinds 2007 een begrip in Den Haag en omgeving.
Rijschool Gul in Den Haag is een klein en flexibele rijschool die zich graag afstemt op de wensen van de leerlingen op deze manier creëren wij de perfecte leeromgeving. Naast deze flexibiliteit staan kwaliteit en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel.

Sanna van Leer Binnen 6 maanden een rijbewijs "De lessen waren allemaal leerzaam en leuk. Binnen no time heb ik me rijbewijs behaald!"
Heb je vragen? Heb je vragen over onze rijlessen of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 42166674. Je zal dan direct in contact komen met één van onze instructeurs. Contact opnemen