GUL Logo

Automaat rijschool Den Haag

De beste en voordeligste rijschool in regio Den Haag!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Wil jij liever beginnen met automaat rijlessen in Den Haag in plaats van dat je eerst het reguliere rijbewijs haalt? Dan kun je deze rijlessen volgen bij Rijschool Gul! Soms vinden mensen het dan ook fijner om te beginnen met het halen van je automaat rijbewijs. Vaak horen we bij deze leerlingen dat ze het moeilijk vinden om aan zoveel dingen tegelijk te denken tijdens het rijden. Hier krijgen ze dan stress van, waardoor ze dichtslaan. Dit is dan ook volkomen begrijpelijk. Niet iedereen is hetzelfde en ieder leert dus op een andere manier. Automaat rijlessen zullen je dan ook meer rust geven bij het halen van je rijbewijs!

Automaat rijlessen Den Haag

Begin jij met lessen bij onze automaat rijschool in Den Haag? Dan komen hier ook enkele voordelen bij kijken! Zoals hierboven al is aangegeven nemen mensen automaat rijlessen vaak omdat ze stress krijgen van het multitasken. Met deze rijlessen nemen we dus een belangrijke taak weg waar je niet meer over na hoeft te denken. Schakelen en je koppeling indrukken hoeft niet meer! Het enige waar jij je nog op hoeft te focussen is de weg, jouw instructeur en het remmen en gassen. Zo wordt de aandacht voor deze punten dus ook een stuk groter. Met het optrekken houden sommige mensen zich vaak ook niet veel meer bezig met hun omgeving, maar alleen met de motor die niet afslaat.

Autorijles

Kom bij automaat rijschool Gul in Den Haag!

Zoals je ziet hebben rijlessen in een automaat diverse voordelen. Automaat rijschool Gul in Den Haag zorgt er dan ook voor dat jij binnen de kortste keren slaagt en direct de weg op kan met jouw automaat rijbewijs. Voor de rijlessen kun je kiezen uit verschillende pakketten die je alleen maar meer voordeel geven. Meld je dus direct aan of neem contact op met onze automaat rijschool in Den Haag!

Binnen no-time al in de auto!

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag? Bij Rijschool GUL niet! Wij zorgen ervoor dat jij het auto rijden snel onder de knie krijgt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender
Starten

Dé rijschool van regio Den Haag

Streep Banner
Autorijles
Autorijlessen
Motorrijles
Motorrijlessen
Automaat 1
AUTOMAATRIJLESSEN

Automaat rijbewijs Den Haag

Haal jij eerst je rijbewijs bij onze automaat rijschool in Den Haag, dan mag je ook alleen rijden in een automaat! Wil je de auto van je ouders graag lenen, maar is deze handgeschakeld? Dan moet je eerst het volledige rijbewijs halen. Je hebt nu alleen wel een streepje voor. Het enige wat je nu namelijk nog hoeft te leren is schakelen. Je hebt al veel oefening gehad met de automaat rijlessen in Den Haag en je bent hiervoor zelfs al geslaagd! De verkeersregels en het vooruit denken en kijken heb je al onder de knie.

Automaat pakketten

Streep Banner

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 1170,-
15 uur
Praktijkexamen

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.600,-
23 uur
Praktijkexamen

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 2240,-
35 uur
Praktijkexamen

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.700,-
45 uur
Praktijkexamen

Losse lessen

(automaat)
Nu voor:
€ 60,-

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor de automaat autorijles pakketten gelden andere tarieven. (zie pagina prijzen)

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button