GUL Logo

Rijschool Zoetermeer

De beste en voordeligste auto & motorrijschool!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Een goede rijschool in Zoetermeer, die heeft u gevonden! Wij zijn ons ervan bewust dat u erg afhankelijk bent van goede rijlessen als u een motorrijschool of autorijschool inschakelt. U heeft bij ons ook de mogelijkheid motorrijlessen te volgen bij onze motorrijschool. Wij bieden echter niet alleen motorrijlessen. Onze rijschool helpt u ook goed voorbereid uw autorijbewijs te gaan halen met behulp van rijlessen die bij uw voorkeur aansluiten. Bij onze rijschool in Zoetermeer heeft u een ruime keuze uit zowel het aantal uren en de soort les die u wilt volgen. Naast Zoetermeer zijn wij ook actief in BleiswijkPijnacker en Nootdorp. Zoals te zien is in ons slagingspercentage zult u bij ons gegarandeerd uw motorrijbewijs óf uw autorijbewijs halen, dus plan direct een proefles in bij Rijschool Gul in Zoetermeer!

Pion-min
Sneller slagen
Start op het eigen privé oefenterrein

Sneller slagen, minder lessen nodig: Door onze eigen privé oefenterrein. Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul stap je direct op de motor op het onze eigen privé oefenterrein, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs

Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Zoetermeer zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!

Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!

  • Tijdelijk ACTIE: Nu 45% korting op alle motor pakketten.
  • Vooraf ingekochte CBR examens!
Line small
Streep Banner
Autorijlessen
Motorrijlessen
automaatrijlesse

Binnen no-time al je rijbewijs

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag?
Bij Rijschool Gul niet! Bij Rijschool Gul hebben we één duidelijk doel voor ogen: Wij zorgen ervoor dat jij snel je rijbewijs haalt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender
Foto's rijlessen
Starten

ACTIE 45% korting is GELDIG NOG:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

NU 45% KORTING op 
alle motor pakketten!


PRO

Motorrijlessen
Nu voor:
799 € 550,-
12 uur rijles (60min)
Her examen (AVB)
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm

XPERT

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 999,-€ 750,-
16 uur (60 min)
Her examen (AVB)
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm
Blue line

Beginner

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 1.199,-€ 950,-
20 uur rijles (60min)
Her examen (AVB)
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm

Motorrijschool in Zoetermeer

Onze rijschool in Zoetermeer is ook een motorrijschool. Natuurlijk is het nooit makkelijk om ‘zomaar’ een motorrijbewijs te behalen. Het is lastig om de volledige controle over de motor te krijgen, een controle die onze instructeurs u tijdens motorrijlessen binnen de kortste keren heeft bijgebracht. Met de rijlessen die worden gegeven op de nieuwste motoren, op het eigen AVB terrein van onze motorrijschool, in praktijklessen die op het examen gericht zijn, wordt u door onze rijschool in Zoetermeer helemaal klaargestoomd om uw rijbewijs te behalen. U heeft dus al garantie voor topkwaliteit rijles, maar u heeft ook nog de keuze hoe u uw rijlessen wilt volgen. U kunt namelijk per les en examen afnemen, of een 4-daagse cursus volgen om de mogelijkheid te krijgen direct daarna uw motorrijbewijs te behalen! Gul is uw rijschool in Zoetermeer!

Automaat 3

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Autorijschool in Zoetermeer

Onze rijschool in Zoetermeer is uw autorijschool. Onze autorijschool heeft ware professionals in dienst die autorijles geven. Er wordt geduldig rijles gegeven waarbij u zelf het tempo kunt bepalen en er op ontspannen en informele wijze naar het rijbewijs wordt toegewerkt. Daarnaast heeft u bij onze autorijschool de optie om een spoedcursus te volgen om zo met onze rijschool in Zoetermeer extra snel uw autorijbewijs te behalen. De rijlessen die worden aangeboden kunnen ook plaatsvinden in de avond of in het weekend, omdat wij ons realiseren dat u niet altijd tijd overheeft voor autorijlessen. Voor een ontspannen en informeel traject van rijlessen, voor altijd dezelfde prijzen in het weekend, avonden, en bij spoedcursussen, kunt u direct bij dé rijschool van Zoetermeer: Gul!

Autorijles pakketten

Streep Banner

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 1170,-
15 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 50%

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.600,-
23 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 65%

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 2240,-
35 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 85%

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.700,-
45 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 99%

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor de automaat autorijles pakketten gelden andere tarieven. (zie pagina prijzen)

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Blue line
Auto

MAAK KENNIS MET de BESTE Rijschool VAN DE REGIO!

Line small

Kies voor Rijschool Gul en ervaar het verschil van motorrijlessen op een privé oefenterrein. Wij zijn er om jou te begeleiden op jouw weg naar een veilige en zelfverzekerde motorrijder. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je eerste les te plannen!

 

Kalender
Starten
Foto rijles

Rijlessen van jouw rijschool in Zoetermeer

Flexibele en professionele rijlessen kunt u volgen bij onze rijschool in Zoetermeer: motorrijschool én autorijschool! Door te kiezen voor de motorrijschool of de autorijschool van Gul heeft u gegarandeerd rijles van een professionele instructeur die u geduldig helpt om u zo goed mogelijk voor te berijden op het rijexamen voor uw motorrijbewijs of autorijbewijs. Onze rijschool uit Zoetermeer is zeer flexibel en vraagt geen meerprijs voor rijlessen in de avond of in het weekend. Daarnaast kunt u de rijlessen indelen hoe u het zelf wilt; een 4-daagse cursus van motorrijlessen of een spoedcursus autorijlessen bij rijschool Gul in Zoetermeer, daarmee haalt u uw rijbewijs.

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button