GUL Logo

Reviews

Streep Banner

Onze reviews

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Wederom de beste rijschool die er is, rail is een topgast die je lekker laat leren op hun oefenterrein en tijd voor je maakt om er voor te zorgen dat jij je goals zult halen. Je kan na je werk hier gewoon lessen tot 8 uur dacht ik? Na je AVB ga je op de weg en rij je erg veel rond het CBR – Rijswijk zodat je de weggetjes kan leren.

Super betaalbaar en ik kreeg me geld binnen 2 uur terug van de lessen die ik niet had gebruikt.

Al met al zou ik iedereen naar gul sturen want de prijs/kwaliteit ga je niet ergens anders vinden.

Thanks again ! You made a dream come true (in less than a month :D)

– Alexander zwier

Vandaag geslaagd voor mijn AVD, bij deze wil ik rijinstructeur Rail heel hartelijk bedanken voor de strenge maar rechtvaardige rijlessen. Nu komt er een einde aan een hele prettige tijd en leuke lesuren. Bij deze zal ik iedereen aanraden om in zee te gaan met deze vakbekwame rijschool waar altijd naar oplossingen gezocht wordt! #GULPOWER#

– Albert Brehm

Geweldige rijschool. 1x geslaagd voor AVB en AVD. Instructeurs zijn daadwerkelijk professioneel aangelegd en weten jou goed in te schatten voor maximale vordering in het besturen en rijden van een motor. Ook lekker direct met het plannen van examens en lessen. #GULPowerrr is zeker aan te raden. Erg tevreden.

– Rishi

In een keer AVB en AVD examen gehaald. Lessen waren heel goed en oefenterrein is echt perfect om te leren rijden. De instructeurs zijn heel professioneel en vriendelijk. heel gezellige vibe om daar te lessen. Kwa organisatie en financieel is het ook goed te vertrouwen. Lessen inplannen was altijd makkelijk en examens ook heel snel geregeld. Heb je motor theorie examen al vast voor dat je begint! Scheelt veel stress kwa planning.

– Ismar Klomp

Onwijs goede rijschool, ze hebben mij erg goed begeleidt dankzij hun heb ik alles in 1x kunnen halen geven goed en rustig de aanwijzingen door op de weg leggen je precies uit wat je goed/fout deed. En doen zelfs met AVB alles voor hoe je moet rijden. Snapte je het niet, kon je het gewoon rustig nog 10x vragen, en ze blijven net zo netjes, rustig en beleefd als je zou verwachten van de nummer 1 rijschool van Den Haag en omgeving.

Ik kan iedereen deze rijschool van uit mijn hart aanraden

– Airsoft Gameplay ,Reviews And Unboxing

Superfijne rijschool! Eigen oefenterrein is ideaal, hierdoor snel klaargestoomd voor de AVB en in één keer gehaald. Ook de manier van lesgeven is top, ze doen de oefeningen duidelijk voor en zijn niet te beroerd om samen op de motor te stappen om je te laten voelen hoever je met de motor kunt gaan zonder om te vallen. Daarnaast ook snel klaargestoomd voor de AVD en zijn heel flexibel om snel te lessen. De lessen van Rail waren daarnaast ook gezellig en veel gelachen. Aanrader!

– Charif E

Heel fijne rijschool. Ondanks 20 jaar auto ervaring was motorrijden best even wennen. Dan is een eigen terrein bij Gul en gloednieuwe motoren (Honda CB650R) echt fijn. Met een paar keer per week lessen na 3 weken AVB gehaald, daarna nog 5x 2uur op de weg en in 1x afgereden. Alles bij elkaar in 2 maanden geregeld, heel blij mee. Instructeurs zijn aardig, goed en duidelijk, in het begin om je vertrouwen te geven en later ook om je bij de les te houden. Alles om te zorgen dat je zelfstandig veilig en vlot de weg op kan. Aanrader!

– Rogier Verkoren

Rijschool Gul is zeker een aanrader! Binnen anderhalve maand mijn rijbewijs gehaald en alle examens binnen 1x gehaald! De lessen waren op maat gemaakt en van hoge kwaliteit. Zeer professionele begeleiding maar op een leuke en laagdrempelige manier. Als het kon had ik deze rijschool 7 sterren gegeven!!!

– Jair Hedra

Betrokken instructeurs die altijd gezellig zijn maar streng wanneer het moet. In het begin vond ik het allemaal nog wel wat eng met mijn 1.53 op een motor stappen maar met de nodige pep-talks en geduld van mijn instructeur Fatih ben ik van die angst wel af. Ik rij zelf vanuit Rotterdam speciaal naar Den Haag omdat het privé oefenterrein echt perfect is. De instructeurs zijn niet alleen onwijs betrokken, er heerst altijd een gezellige sfeer. Als je snel je rijbewijs wil halen zou ik dus zeker hier gaan lessen.

– kelly vink

Ik kan deze Rijschool zeker aanraden. Ze hebben Hun eigen oefen terrein wat uniek is in de regio. De rijleraar is onwijs enthusiast en heeft veel kennis van het rijden. ABV en AVD in 1x behaald. Er wordt goed rekening gehouden met het individuele niveau. Als je vlot wil afrijden zijn er zeker mogelijkheden om dat hier te doen. Als je twijfelt, neem een proefles en kom er zelf achter!

– Bob P

GUL Rijschool is een super rijschool in regio Den Haag & Zoetermeer, ze leveren leerzame en kwalitatief goede lessen, hebben een eigen terrein voor AVB oefeningen. Motor rijbewijs snel behaald AVB plus AVD in eén keer geslaagd dankzij GUL rijschool!

– CreattivZeditZ

Ondanks dat ik niet de jongste ben, heb ik dankzij Rijschool Gul (Rail) mijn felbegeerde motorrijbewijs gehaald. Geen druk, omdat je op eigen tempo op hun eigen terrein de motor kan leren beheersen. Ze geven je daar net dat extra zetje vertrouwen, als jezelf denkt…. dat lukt mij nooit. Fijne Rijschool, mooi terrein en goede sfeer. Staat de wens motorrijbewijs halen ook al een tijdje op jou verlanglijstje? Gewoon doen! Bij GUL !!

– Karin

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button