Rijschool Voorburg

De beste en voordeligste rijschool in regio Den Haag!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Rijschool in Voorburg gezocht? Bij GUL haal je snel je rijbewijs

Een rijschool nabij Voorburg gezocht? Bij Rijschool Gul kun jij snel jouw rijbewijs behalen. Niet alleen kun je bij ons voor motorrijlessen terecht. Ook autorijlessen kun je bij ons volgen. Bij Rijschool Gul weet je zeker dat je niet alleen snel jouw rijbewijs behaalt, maar dit ook met gemak zal doen. Wij beschikken over een eigen oefenterrein en bieden talloze rijlessen, cursussen en opleidingen aan. Dat maakt dat wij het meest uitgebreide rijlessen pakket van de regio hebben. Naast Voorburg zijn wij actief in ScheveningenKijkduinLeidschendamLeidschenveen en Kwintsheul. Wil je rijlessen volgen in een automaat of wil je jouw theorie goed leren via een speciale cursus? Ook dat is mogelijk bij Rijschool GUL. Schrijf je direct in voor rijlessen in Voorburg of lees verder om meer te weten te komen over onze rijlessen en de voordelen die wij je te bieden hebben.

Pion-min
De enige in Nederland
Een eigen oefenterrein

Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul hebben we een oefenterrein aangelegd, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs
Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Den Haag zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!
Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand
Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!
Line small

Zo haal je in Voorburg jouw rijbewijs

In Voorburg jouw motorrijbewijs of autorijbewijs halen ging nog nooit zo soepel en goedkoop als bij Rijschool GUL. Kies je voor rijlessen bij ons, dan rekenen wij geen extra kosten voor een spoedcursus. Ook zijn onze tarieven voor zowel de avonden als weekenden gelijk aan onze reguliere tarieven. Neem je een pakket bij ons af, dan kun je eenvoudig gespreid betalen. Tevens is het mogelijk om te betalen per les. Bij Rijschool GUL betaal je nooit teveel. Je hebt bij ons de keuze uit rijlessen van 60, 90 of 120 minuten die worden gegeven door ervaren, gecertificeerde en goed getrainde rij-instructeurs. Zo weet je zeker dat je de beste begeleiding krijgt bij het halen van jouw rijbewijs. Ook bieden wij speciale examentrainingen zonder extra kosten aan.

Autorijles

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Blue line
Auto

Dé rijschool van regio Den Haag

Streep Banner
Autorijlessen
Motorrijlessen

Motorrijles pakketten

Blue line

Losse rijlessen

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 70,- € 60,-
AVB examen € 250,-
AVD examen € 350,-
Spoed tarief € 300,-

Zilver pakket

Motorrijlessen
Nu voor:
€1.600,-€ 1.250,-
20 uur (60 min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)

Goud pakket

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 2.200,-€ 1.500,-
30 uur rijles (60min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)

MOTOR PROEFLES VOOR MAAR € 70,- (120 MIN)

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

De voordelen van Rijschool Gul

Kies je in Voorburg voor motorrijlessen of autorijlessen van Rijschool GUL, dan staan je diverse voordelen te wachten. Zo bieden wij meer voordelen dan andere rijscholen, waarbij je kunt denken aan:

  • Eigen AVB Oefenterrein: op ons eigen oefenterrein kun je optimaal leren motorrijden of autorijden zonder heen en weer te hoeven rijden van en naar de rijschool.
  • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
  • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
  • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
  • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen.
  • Garantiepakketten: wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Daarom krijg je een gratis herexamen t.w.v € 250 als je zakt.
  • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!

Autorijles pakketten

Streep Banner

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€999,-
15 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 50%

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.350,-
23 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 65%

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.850,-
35 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 85%

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.700,-
45 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 99%

Losse lessen

Nu voor:
€ 50,-

Losse lessen

(automaat)
Nu voor:
€ 60,-

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor de automaat autorijles pakketten gelden andere tarieven. (zie pagina prijzen)

Binnen no-time al in de auto!

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag? Bij Rijschool GUL niet! Wij zorgen ervoor dat jij het motorrijden snel onder de knie krijgt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender
Foto's rijlessen
Starten
Foto rijles

Kies in Voorburg voor Rijschool Gul

Kies in Voorburg ook voor motorrijlessen of autorijlessen bij Rijschool GUL en maak meteen een afspraak voor een proefles. Dit doe je door ons te bellen via 06-42166674 of een mail te sturen naar info@rijschoolgul.nl. Snel jouw rijbewijs halen in Voorburg doe je natuurlijk met Rijschool GUL!

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button