GUL Logo

Motorrijles in Den Haag

De beste en voordeligste rijschool in regio Den Haag!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Pion-min
De enige in Nederland
Start op het eigen privé oefenterrein!

Sneller slagen, minder lessen nodig: Door onze eigen privé oefenterrein. Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul stap je direct op de motor op het eigen privé oefenterrein, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs
Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Den Haag zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!
Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!

 • Tijdelijk ACTIE:  Tot 45% korting op alle motor pakketten!
 • Vooraf ingekochte CBR examens!
Line small

motorrijles: WAAROM RIJSCHOOL GUL? 🏆

ONTDEK DE VRIJHEID OP TWEE WIELEN MET motorRIJSCHOOL GUL IN DEN HAAG! 🏍️

Altijd al gedroomd van de ultieme vrijheid op de weg, wind in je haren en de spanning van de motor onder je? Maak die droom werkelijkheid met de meest bijzondere motorrijschool in Den Haag – Rijschool Gul! 🌟

Bij Rijschool Gul geloven we in unieke ervaringen en een persoonlijke aanpak.

Wat ons onderscheidt?
Ons eigen state-of-the-art oefenterrein, exclusief!

MOTORRIJSCHOOL DEN Haag: STATE-OF-THE-ART!

“RIJSCHOOL GUL IN DE MEGASTORES:EEN WERELD VAN MOTORRIJPLEZIER”

Ben je klaar om de spanning van motorrijden te ervaren in het bruisende hart van Den Haag? 
Zoek niet verder dan Rijschool Gul, nu nog toegankelijker in de Megastores!
Ontdek waarom onze nieuwe locatie de perfecte plek is om je motorrijavontuur te beginnen.

EEN UNIEKE LOCATIE IN DE MEGASTORES!

Rijschool Gul heeft haar deuren geopend in de Megastores, waardoor de wereld van motorrijden nog dichterbij is. Onze nieuwe locatie biedt een dynamische en inspirerende omgeving om je motorvaardigheden te ontwikkelen. Omringd door de energie van de stad, ben je slechts een steenworp verwijderd van ons eigen oefenterrein, waar je in alle rust en veiligheid kunt leren en groeien als motorrijder.

nu 45% korting op alle motor pakketten!

Binnen no-time al op je motor!

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag? Bij Rijschool GUL niet! Wij zorgen ervoor dat jij het motorrijden snel onder de knie krijgt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender
Pion-min
Foto's rijlessen
Starten

MOTORRIJLES DEN HAAG: ONTDEK RIJSCHOOL GUL IN DE MEGASTORES!

WAAR PLEZIER EN LEREN SAMENKOMEN

Ontdek Rijschool Gul in de Megastores Den Haag – Waar Plezier en Leren Samenkomen
Ben je klaar om de wereld van motorrijden te verkennen? Bezoek Rijschool Gul in de Megastores en ontdek waar plezier en leren samenkomen. Schrijf je vandaag nog in voor een onvergetelijke motorrijervaring in het hart van Den Haag! 🏍️✨

PERSOONLIJKE BEGELEIDING, NU NOG DICHTERBIJ

Met onze nieuwe vestiging in de Megastores Den Haag brengen we onze gepersonaliseerde aanpak nog dichter bij jou.
Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden door elke bocht van het leerproces. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt aanscherpen, wij bieden lessen op maat die passen bij jouw behoeften en agenda.

"motorRIJSCHOOL GUL: DE ROUTE NAAR VRIJHEID EN VAARDIGHEID"

BEN JE KLAAR OM DE WEG OP TWEE WIELEN TE VEROVEREN?

Rijschool Gul in Den Haag staat klaar om je droom waar te maken met een unieke benadering van motorrijlessen. Ontdek waarom Rijschool Gul de perfecte plek is om jouw motoravontuur te starten.

EEN EIGEN OEFENTERREIN: JOUW VEILIGE STARTPUNT!

Rijschool Gul begrijpt dat het leren motorrijden een opwindende, maar soms overweldigende ervaring kan zijn. Daarom hebben we ons eigen oefenterrein gecreëerd, gelegen in het hart van Den Haag. Dit terrein biedt een veilige, gecontroleerde omgeving waar je alle kneepjes van het vak kunt leren voordat je de openbare weg op gaat. Het is de perfecte plek om vertrouwd te raken met de motor, bochten te nemen en te remmen, allemaal onder de deskundige begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Motorrijles

NERGENS SNELLER!! & NERGENS GOEDKOPER!!

PROEFLES: MAAK KENNIS MET RIJSCHOOL GUL

Line small

Nieuwsgierig geworden?
Waarom niet beginnen met een proefles? Ontdek de opwinding van motorrijden en ervaar zelf waarom Rijschool Gul de ideale plek is om jouw motoravontuur te starten.

Klaar om de route naar vrijheid en vaardigheid te verkennen? Neem vandaag nog contact op met Rijschool Gul en start jouw reis naar de open weg! 🏍️✨

actie proefles!

€ 50,-

Kalender
Pion-min
Foto's rijlessen
Starten
Automaat 3

PERSOONLIJKE BEGELEIDING:
JOUW SUCCES IS ONS DOEL!

BIJ RIJSCHOOL GUL GELOVEN WE IN PERSOONLIJKE AANDACHT.

Onze instructeurs zijn niet alleen gekwalificeerd, maar ook toegewijd om jou te begeleiden op jouw reis naar motorrijden. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze instructeurs passen hun lessen aan op jouw niveau. Ze staan naast je, delen hun passie voor motorrijden en zorgen ervoor dat je met vertrouwen en vaardigheid de weg op gaat.

FLEXIBELE LESSEN: JOUW AGENDA, JOUW TEMPO

We begrijpen dat het leven druk kan zijn. Daarom bieden we flexibele motorrijlessen aan die passen bij jouw agenda en behoeften. Of je nu doordeweeks of in het weekend wilt lessen, Rijschool Gul past zich aan jou aan. Het gaat erom dat jij op jouw eigen tempo comfortabel wordt met de motor en het verkeer.

De voordelen van onze motorrijschool

Kies je in Den Haag voor onze motorrijschool, dan kun je bij ons altijd op meer voordelen dan bij andere motorrijscholen rekenen. Zo zal je bij ons niet alleen snel slagen, maar kun je ook rekenen op de volgende punten:

 • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
 • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen
 • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
 • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
 • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!

MOTORRIJBEWIJS HALEN? HOE GAAN WE TE WERK?

 • MOTORRIJDEN VANAF 20 JAAR

  Vanaf je 20e jaar kun je afrijden met een A2-motor. Je krijgt dan wel een code 80 op het rijbewijs. Met deze code, die twee jaar geldt, mag je alleen A2-motoren besturen. Na twee jaar kun je kiezen om volledig A te halen. Je moet hiervoor wel opnieuw op examen

 •  MOTORRIJDEN VANAF 21 JAAR

  Ben je 21 jaar of ouder, dan kun je afrijden met een motor met volledig vermogen. Dit wordt ook wel het A-rijbewijs genoemd. Je krijgt dan wel een code 80 op het rijbewijs. Met deze code, die twee jaar geldig is, mag je alleen A2-motoren besturen. Na twee jaar kun je de code 80 van je rijbewijs laten halen en krijg je een volledig A-rijbewijs. Je hoeft hiervoor dus niet opnieuw rijexamen te doen.

 •  MOTORRIJDEN VANAF 24 JAAR

  Je bent 24 jaar of ouder? Dan zijn er geen restricties. Je kunt meteen gaan voor het behalen van je volledige A-rijbewijs. Met dat rijbewijs op zak mag je alle motoren besturen.

Foto's rijlessen
Motorrijles

HOE ZIET EEN AVB EXAMEN ERUIT?

Je krijgt tijdens het AVB examen 7 oefeningen maar tijdens de lessen moet je er 12 leren!

Het examen bestaat uit 4 clusters.
– remmen (2 op je examen)
– snelle oefeningen (2 op je examen)
– langzame oefeningen (2 op je examen)
– parkeren. 1 op je examen

Van deze 7 oefeningen die je krijgt mag je 2 onvoldoendes scoren maar de 2 onvoldoendes mogen niet in hetzelfde cluster vallen. Stel je voor dat je in hetzelfde cluster 2 onvoldoende scored, dan ben je gezakt. Dat geldt ook voor 2 snelle of 2 langzame oefeningen in hetzelfde cluster. Elke oefening mag herkanst worden. Als de examinator de eerste poging niet goedkeurt mag je nog een 2e poging laten zien en lukt het dan wel wordt de oefening als voldoende gezien.

LOSSE PRIJZEN

  • Rijschool GUL verzorgt ook reguliere motorlessen. Als een dagcursus niks voor jouw is of je hebt nog helemaal geen ervaring dan gaan we het rustig aan doen en jouw stap voor stap opleiden.

   Je kan hier het aanmeldformulier invullen en wij nemen binnen 48 uur contact met je op om een proefles in te plannen.

    
   • Proefles motor € 50,- (60 min)
   • Losse rijles motor € 50,- 
   • Losse AVB examen € 200,-
    Losse AVD examen € 300,-
Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Aanbod motorrijschool Den Haag

Je gaat samen met jouw instructeur op pad met een Honda CB650F of een Honda CB500F, wat stuk voor stuk prachtige motoren zijn. Tijdens je rijlessen bereiden we je voor op jouw algemene voertuigbeheersing (AVB) en op jouw praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Je krijgt enkel les van ervaren, gecertificeerde en goed getrainde instructeurs. Zo ben je verzekerd van optimale begeleiding op jouw weg naar het behalen van je motorrijbewijs. Bij Rijschool GUL betaal je nooit teveel voor jouw motorrijlessen.

Autorijles

Motorrijles in Den Haag? Bij Motorrijschool GUL slaag je het snelst!

Motorrijles in Den Haag nemen? Bij Motorrijschool GUL slaag je het snelst! Wij bieden zowel motorrijlessen als autorijlessen aan. Wij beschikken over het meest uitgebreide aanbod motorrijlessen in de regio. Naast Den Haag zijn wij ook actief in ZoetermeerDelftRijswijk en Naaldwijk. Wil jij ook leren motorrijden? Maak dan meteen een afspraak voor je eerste motorrijles in Den Haag of lees verder om meer te weten te komen over ons aanbod en onze unieke voordelen.

Direct starten met motorrijlessen – Motorrijschool Den Haag

Wil jij weten hoe het voelt om een motor te besturen? Wij bieden de mogelijkheid aan om te kiezen voor een proefles bij onze motorrijschool in Den Haag. Wanneer jij kiest voor een proefles bij Rijschool GUL, ontzorgen wij jou compleet. Naast de les motor, zorgen wij dus ook voor de overige materialen zoals een helm en beschermende kleding. Wat jij hoeft te doen is dus aanmelden via het formulier op onze website.

Nummer #1 Motorrijschool in Den Haag

Rijschool GUL is niet zomaar de nummer #1 motorrijschool van Den Haag. Sinds 2007 is Rijschool GUL actief binnen de rijschoolbranche, en verzorgt zowel autorijlessen als motorrijlessen. Door de loop der tijd hebben wij dan ook duizenden leerlingen laten slagen.

Tegenwoordig heb je dan ook genoeg motorrijschool in Den Haag om uit te kiezen. Maar wanneer jij snel wilt slagen en plezier wilt hebben tijdens jouw motorrijlessen, zijn wij zeker de motorrijschool in Den Haag waar jij naar zoekt.

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Blue line
Auto
Foto rijles

Motorrijlessen in Den Haag? Meld je nu aan bij Motorrijschool GUL

Wil je in Den Haag motorrijlessen nemen? Meld je dan meteen aan bij Motorrijschool GUL! Je kunt ons bellen via 06-42166674 of een mail sturen naar info@rijschoolgul.nl. Jouw motorrijbewijs heb je straks snel gehaald met behulp van de ervaren instructeurs van onze motorrijschool nabij Den Haag!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button