GUL Logo

Motorrijles in Den Haag

De beste en voordeligste rijschool in regio Den Haag!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Pion-min
De enige in Nederland
Start op het eigen privé oefenterrein!

Sneller slagen, minder lessen nodig: Door onze eigen privé oefenterrein. Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul stap je direct op de motor op het eigen privé oefenterrein, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs
Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Den Haag zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!
Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand
Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!
Line small

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Binnen no-time al op je motor!

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag? Bij Rijschool GUL niet! Wij zorgen ervoor dat jij het motorrijden snel onder de knie krijgt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender

*Gratis motor proefles t.w.v. € 50, is een tijdelijke actie en geldig in combinatie met een pakket. Dit bedrag krijg je terug als korting als je een pakket aanschaft.

Foto's rijlessen
Starten
Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Aanbod motorrijschool Den Haag

Je gaat samen met jouw instructeur op pad met een Honda CB650F of een Honda CB500F, wat stuk voor stuk prachtige motoren zijn. Tijdens je rijlessen bereiden we je voor op jouw algemene voertuigbeheersing (AVB) en op jouw praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Je krijgt enkel les van ervaren, gecertificeerde en goed getrainde instructeurs. Zo ben je verzekerd van optimale begeleiding op jouw weg naar het behalen van je motorrijbewijs. Bij Rijschool GUL betaal je nooit teveel voor jouw motorrijlessen.

Autorijles

Motorrijles in Den Haag? Bij Motorrijschool GUL slaag je het snelst!

Motorrijles in Den Haag nemen? Bij Motorrijschool GUL slaag je het snelst! Wij bieden zowel motorrijlessen als autorijlessen aan. Wij beschikken over het meest uitgebreide aanbod motorrijlessen in de regio. Naast Den Haag zijn wij ook actief in ZoetermeerDelftRijswijk en Naaldwijk. Wil jij ook leren motorrijden? Maak dan meteen een afspraak voor je eerste motorrijles in Den Haag of lees verder om meer te weten te komen over ons aanbod en onze unieke voordelen.

Direct starten met motorrijlessen – Motorrijschool Den Haag

Wil jij weten hoe het voelt om een motor te besturen? Wij bieden de mogelijkheid aan om te kiezen voor een proefles bij onze motorrijschool in Den Haag. Wanneer jij kiest voor een proefles bij Rijschool GUL, ontzorgen wij jou compleet. Naast de les motor, zorgen wij dus ook voor de overige materialen zoals een helm en beschermende kleding. Wat jij hoeft te doen is dus aanmelden via het formulier op onze website.

Nummer #1 Motorrijschool in Den Haag

Rijschool GUL is niet zomaar de nummer #1 motorrijschool van Den Haag. Sinds 2007 is Rijschool GUL actief binnen de rijschoolbranche, en verzorgt zowel autorijlessen als motorrijlessen. Door de loop der tijd hebben wij dan ook duizenden leerlingen laten slagen.

Tegenwoordig heb je dan ook genoeg motorrijschool in Den Haag om uit te kiezen. Maar wanneer jij snel wilt slagen en plezier wilt hebben tijdens jouw motorrijlessen, zijn wij zeker de motorrijschool in Den Haag waar jij naar zoekt.

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Blue line
Auto

De voordelen van onze motorrijschool

Kies je in Den Haag voor onze motorrijschool, dan kun je bij ons altijd op meer voordelen dan bij andere motorrijscholen rekenen. Zo zal je bij ons niet alleen snel slagen, maar kun je ook rekenen op de volgende punten:

  • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
  • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen
  • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
  • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
  • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!
Foto rijles

Motorrijlessen in Den Haag? Meld je nu aan bij Motorrijschool GUL

Wil je in Den Haag motorrijlessen nemen? Meld je dan meteen aan bij Motorrijschool GUL! Je kunt ons bellen via 06-42166674 of een mail sturen naar info@rijschoolgul.nl. Jouw motorrijbewijs heb je straks snel gehaald met behulp van de ervaren instructeurs van onze motorrijschool nabij Den Haag!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button