MOTORRIJSCHOOL DEN HAAG 2019-02-01T02:25:31+00:00

Home » MOTORRIJSCHOOL DEN HAAG

Motorrijschool Den Haag

Jouw motorrijlessen volgen bij dé motorrijschool van Den Haag en omgeving? Een rijschool die aan al jouw verwachtingen voldoet en jou helpt om snel en effectief jouw motorrijbewijs te halen? Dan is Rijschool Gul de motorrijschool waar jij naar op zoek bent!

Rijschool Gul biedt niet alleen motorrijlessen in Den Haag, maar is ook werkzaam in onder andere DelftLeidschendamVoorburgRijswijk en het Westland.

Innovatieve motorrijlessen

Anders dan bij andere motorrijscholen is de aanpak die wij bij Motorrijschool Gul in Den Haag gebruiken innovatief te noemen. De rijlessen worden namelijk compleet afgestemd op de behoefte van onze cursisten. Je kunt je afvragen: is een motorrijschool zelf niet beter in het inschatten van hoe rijlessen het beste ingedeeld kunnen worden? Je hebt daarin gedeeltelijk gelijk en daarom wordt het traject van rijlessen bij ons ook opgezet in overleg met jou en een van onze ervaringsdeskundigen.

Wat een veelvoorkomend kwaaltje in de rijopleidingswereld is, is dat deze trajecten echter worden opgezet vanuit het oogpunt van de rijschool, waardoor de rijlessen afgestemd worden op hun planning en niet op de ontwikkeling van de cursist. Bij Motorrijschool Gul in Den Haag staat alles in het teken van de cursist, zodat er aan de hand van kwalitatief goede rijlessen een traject van motorrijlessen doorlopen wordt, waarmee je jouw motorrijbewijs op een zo efficiënt mogelijke – en dus gunstige – manier zal behalen.

Sanna van Leer Binnen 6 maanden een rijbewijs "De lessen waren allemaal leerzaam en leuk. Binnen no time heb ik me rijbewijs behaald!"

motorrijlessen delft

Motorrijlessen in Den Haag: geheel op jou afgestemd!

De motorrijlessen die je in Den Haag bij motorrijschool Gul zou gaan volgen zijn dus niet rechttoe rechtaan rijlessen. Het is altijd aan te raden om in de basis een proefles te nemen. Op basis hiervan wordt samen met een van de experts van Rijschool Gul bepaald wat de beste opties voor jou zijn. Er zijn een aantal zaken die je na die eerste proefles kunt concluderen en ook onze instructeur heeft een eerste indruk gekregen op basis waarvan er de volgende zaken besloten kunnen worden:

  • Wie de instructeur wordt die jouw motorrijlessen doorloopt;
  • Hoe lang de rijlessen per stuk duren;
  • Hoe het gehele traject eruit ziet, dus welke dagen en voor hoe lang tot het examen.

Uit onze ervaring is gebleken dat cursisten veel sneller zaken oppikken wanneer ze op hun gemak aan het rijlessen zijn. Om hiervoor te zorgen heeft onze rijschool uit Den Haag natuurlijk alleen maar ervaren professionals in dienst, maar bieden we je de keuze bij wie je de rijlessen gaat volgen, omdat je met de één nou eenmaal beter klikt dan met de ander. Daarnaast rijd je op ons eigen AVB terrein in Den Haag op de nieuwste motoren, wat de omgeving optimaal afstemt om snel zaken op te pikken.

Jong, ervarend & gemotivierde rij-instructeurs.

Dit draagt bij aan het snel behalen van jouw motorrijbewijs. De duur van de rijles varieert natuurlijk ook per persoon. De ene cursist zit er na 1 uur lessen wel doorheen, waar een ander pas na 1,5 uur rijlessen pas op stoom komt. Je hebt bij Rijschool Gul in Den Haag in elk geval de vrijheid om de inhoud en de planning van deze motorrijlessen helemaal naar jouw hand te zetten.

Goedkope motorrijlessen

Motorrijschool Gul uit Den Haag biedt jou dus een goede service en alle vrijheid om zo snel mogelijk alle vaardigheden tijdens de motorrijlessen op te doen om het motorrijbewijs te halen. Buiten het feit dat de kwaliteit van de rijlessen natuurlijk erg goed is, is het algemene kostenplaatje ook vrij gunstig. Wij bieden alle vormen van rijlestrajecten, dus ook in het weekend, in de avonden en spoedcursussen aan voor dezelfde prijs. Je bent dus nooit meer geld kwijt omdat je toevallig niet kunt rijlessen doordeweeks. Daarnaast bent u hoogstwaarschijnlijk met 1 rijexamen bij ons al direct klaar met rijlessen.

Met een slagingspercentage voor de eerste poging wat hoger ligt dan 85%, bent je er bijna van verzekerd dat je jouw motorrijbewijs direct haalt en je in Den Haag kan gaan rondrijden. Er zijn tevens geen lange wachttijden bij Motorrijschool Gul, wat daadwerkelijk betekent dat je binnen één week jouw rijlessen kunt afronden en jouw motorrijbewijs kunt ontvangen. Wij zijn bij Rijschool Gul zo verzekerd dat onze methode van rijlessen succesvol is, dat je het herexamen van ons cadeau krijgt wanneer je de pech hebt dat het de eerste keer toch niet is gelukt. Wacht niet langer met het starten van uw motorrijlessen en zorg er samen met Motorrijschool Gul voor dat je volgende week al rondrijdt in Den Haag.

PRIJZENHeb je vragen? Heb je vragen over onze rijlessen of wil je meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 42166674. Je zal dan direct in contact komen met één van onze instructeurs. Contact opnemen