Snel je Rijbewijs! Start morgen al met je proefles

Snel & voordelig je Rijbewijs!

Door onze unieke eigen oefenterrein kan je snel & voordelig je rijbewijs halen!
Je rijbewijs halen
kan bij ons al binnen 4 weken
Betaalgemak Betaal per les of in termijnen wat jou het beste uitkomt. (zonder extra kosten)

7.426+ Tevreden geslaagden

(Auto, motor, theorie)

12+ Jaren ervaring in huis

9.3 Klanten- beoordeling

Bekijk onze
beoordelingen

10+ Professionele

Rij-instructeurs

Al 12 jaar ervaring
Start morgen al met je proefles
Lessen Op Onze Eigen Oefenterrein! UNIEK
Binnen No-Time Je Rijbewijs In Je Zak!
Bij Ons Slagen 85% Van Alle Cursisten In 1x keer!
Wij hebben geen lange wachttijden van 6 weken.
Hoog slagingspercentage en goed beoordelingen
We Lessen Ook Op Zaterdagen, Zondagen En In De Avonden
Na je aanmelding is het mogelijk om al binnen enkele dagen af te rijden
9.6 / 10
Theorie

Rosalinde

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn AVD en eerder ook in 1x voor AVB dankzij de super goede lessen van Rail! Denk je erover om je rijbewijs te halen dan raad ik je zeker aan om dat bij Rijschool Gul te doen! Begin gewoon want je gaat er geen spijt van krijgen!!! See you on the road.
9.6 / 10
Theorie

Bob

Ik kan deze Rijschool zeker aanraden. Ze hebben Hun eigen oefen terrein wat uniek is in de regio. De rijleraar is onwijs enthusiast en heeft veel kennis van het rijden. ABV en AVD in 1x behaald. Er wordt goed rekening gehouden met het individuele niveau. Als je vlot wil afrijden zijn er zeker mogelijkheden om dat hier te doen. Als je twijfelt, neem een proefles en kom er zelf achter!

Theorie

   

  [wpseo_breadcrumb]

  Boek direct je rijles bij Rijschool GUL

  Boek direct en begin binnen enkele dagen!

  800-123-4567
  icon

  Motorrijles in Wateringen

  Motorrijles in Wateringen nemen? Je slaagt altijd snel bij Motorrijschool GUL

  Motorrijles in Wateringen nemen? Je slaagt altijd snel bij Motorrijschool GUL. Velen kozen er al voor om motorrijlessen bij onze motorrijschool te nemen. De reden? Wij bieden het grootste aanbod motorrijlessen, cursussen en opleidingen in de regio aan. Ook is het mogelijk om autorijles bij ons te nemen. Wij hebben een eigen oefenterrein waar je jouw eerste ritten als beginnende motorrijder kunt maken. Je zal geen last hebben van auto’s of ander verkeer en kan je dus geheel op je motor concentreren. Naast Wateringen zijn wij ook actief in Naaldwijk, Den Hoorn en Den Haag. Kun je niet wachten om te beginnen? Meld je dan direct aan voor motorrijles in Wateringen of lees verder voor meer informatie.

  EIGEN AVB OEFENING

  Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de rijschool.

  4-DAAGSE AVB CURSUS

  Het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!

  KLEDING RUIMTE

  Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor een motorrijles.

  DE NIEUWSTE VOERTUIGEN

  Hier hoeven we niets aan toe te voegen, toch?

  Garantiepakketten

  Wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Hierdoor krijg je een gratis herexamen t.w.v €250, – wanneer je zak.

  Slagingspercentage van 85%!

  Aanbod motorrijlessen in Wateringen

  Wil je motorrijles in Wateringen nemen, dan heb je bij onze motorrijschool de keuze uit motorrijlessen voor deze motorrijbewijzen:

  • A1 (tot 11kW, vanaf 17 jaar)
  • A2 (tot 35kW, vanaf 19 jaar)
  • A (vol vermogen, vanaf 22 jaar)


  Samen met de instructeur vertrek je op een van onze strakke motoren. Dit is een Honda CB5005 of een Honda CB6505F. Je wordt tijdens de lessen geheel voorbereid door de instructeur op je algemene voertuigbeheersing (AVB) en het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Je krijgt enkel les van gecertificeerde, ervaren en goed getrainde instructeurs. Je bent zo zeker van de beste begeleiding tijdens de weg naar je motorrijbewijs. Ook betaal je bij onze motorrijschool nooit teveel. Je hebt de keuze uit een motorrijles van 60, 90 of 120 minuten. Hiernaast kun je nog speciale examentrainingen volgen zonder extra kosten.

  Theorie

  Theorie

  Dit biedt onze motorrijschool jou

  Neem je motorrijles in Wateringen bij onze motorrijschool, dan kun je altijd rekenen op meer voordelen dan elders. Niet alleen haal je bij ons snel je motorrijbewijs. Ook van de volgende voordelen profiteer je:

  • Eigen AVB Oefenterrein: op ons eigen oefenterrein kun je optimaal leren autorijden zonder heen en weer te hoeven rijden van en naar de rijschool.
  • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
  • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
  • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
  • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen
  • Garantiepakketten: wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Daarom krijg je een gratis herexamen t.w.v € 250 als je zakt
  • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!

  Neem motorrijles in Wateringen bij Motorrijschool GUL

  Kies voor motorrijles in Wateringen bij Motorrijschool GUL en meld je direct aan. Je kunt ons bellen via 06-42166674 of een e-mail sturen naar info@rijschoolgul.nl. Je zal dan snel kunnen beginnen met je eerste motorrijles in Wateringen bij onze motorrijschool.

  Home
  Home
  Home
  Home
  Home

  Wall of fame

  Jij kan hier ook tussenstaan!

  Wall of fame

  Theorie