GUL Logo
Over ons
Streep Banner

Over ons

Rijschool Gul is al 13 jaar lang een begrip in Den Haag en omgeving. Wij helpen jaarlijks aan meer dan 200 mensen aan hun rijbewijs.

Onze rijschool staat bekend om de flexibele instructeurs die zich graag aanpassen aan de wensen van de leerlingen. Bij onze rijschool creëren we zo een ideale en persoonlijke leeromgeving. Ons uitgangspunt is dat je als leerling, kwaliteit en klantvriendelijkheid terugziet in de rijopleiding.

Wanneer je kiest voor Rijschool Gul, dan kies je niet alleen voor een professionele opleiding met goed opgeleide, zeer enthousiaste en gekwalificeerde instructeurs. Ook garanderen wij duidelijk en prettig lesmateriaal en veilige, comfortabele lesauto’s.

Omdat wij er alles aan doen je snel en in één keer te laten slagen, zijn onze leerlingen altijd erg tevreden. Dit zien wij terug in de stijgende inschrijvingen en ons hoge slagingspercentage.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button