Theoriecursus

Ook in 1 DAG je THEORIE halen? Nu €149 + slagingsgarantie!

Aarzel dan niet en schrijf je in voor je theoriecursus bij Rijschool Gul in Den Haag. Bij theoriecursus Gul leer je 100% theorie en slaag je gegarandeerd!

Onze ervaren docenten zullen je op een professionele manier begeleiden voor je theorie-­examen. Anders dan vele andere rijscholen hebben wij theoriecursus met een unieke leermethode.

Nieuwste leertechnieken:
Theoriecursus Gul heeft een nieuwe leermethode ontwikkeld die gebaseerd is op de nieuwste leertechnieken. Alle theorie is verfilmd. De vele animaties en duidelijke beelden benadrukken de realiteit. Dit is noodzakelijk voor inzicht en gevaarherkenning in het verkeer. Deze speciale leermethode is uniek omdat de lesstof in je geheugen wordt geïnstalleerd. De complete training stemt zich perfect af op jouw wensen en je eigen tempo. Waar en wanneer je maar wilt. Terwijl je leert worden je scores bijgehouden door de docenten. Onze docenten analyseren je scores en bespreken dit met jou tijdens de theoriecursus. Zo kan je makkelijk binnen 1 dag theorie behalen en wij geven daarom garantie dat je in 1x slaagt.

Schrijf je nu in en haal zo snel mogelijk je theoriecertificaat!

IK WIL INSCHRIJVEN!Theoriecursus

Spoed theoriecursus in Den Haag

De verkeerssituaties, verkeersborden etc. worden duidelijk uitgelegd. Wij geven niet alleen maar antwoorden, maar duidelijke uitleg zodat je precies weet waarom je bijvoorbeeld op deze rijbaan WEL en waarom je GEEN voorrang moet verlenen.

  • ­Thuis online theoriecursus volgen via PC, tablet en smartphone
  • Vagen beantwoorden met je mobiel
  • Unieke lesmethode volledig op het examen gericht
  • Ervaren en professionele docenten
  • Persoonlijke begeleiding
  • 100% garantie op slagen

DIRECT AANMELDEN! VOL=VOL

THEORIE BINNEN 1 DAG !

IK WIL ZO SNEL MOGELIJK MIJN THEORIE BEHALEN! BEL MIJ TERUG