GUL Logo
Zelfreflectie kandidaat CBR (formulier)
Streep Banner

Zelfreflectie kandidaat CBR (formulier)

Onderdeel van het rijexamen is de Zelfreflectie kandidaat CBR (formulier).

Hieronder vind je het Zelfreflectie kandidaat CBR (formulier). Dat moet je ingevuld meenemen naar het praktijkexamen, nader onderzoek rijvaardigheid of tussentijdse toets.

Waarom een Zelfreflectie kandidaat CBR (formulier)?

Het is niet alleen belangrijk dat je bij het behalen van je rijbewijs goed kan rijden, maar ook dat je weet wat je sterke en zwakke punten zijn. Om de examinator een inzicht te geven van wat je ongeveer denkt te kunnen, moet je een Zelfreflectie kandidaat CBR (formulier) invullen. Hierin geef je met een cijfer van 1 tot en met 10 aan wat je sterkere en wat je zwakkere punten zijn. Aan het einde van je examen zal je examinator aan de hand van je Zelfreflectie kandidaat CBR (formulier) samen met jouw bekijken of dit ook is gebleken tijdens je examenrit. Je Zelfreflectie kandidaat CBR (formulier) is verder niet van toepassing op de vraag of je geslaagd of gezakt bent, maar meer om te kijken of je zelf een goed inzicht hebt hoe je rijdt. Vul daarom het Zelfreflectie kandidaat CBR (formulier) gewoon naar waarheid in.

 

Je kunt hier een Zelfreflectie kandidaat CBR (formulier) downloaden en uitprinten:

Zelfreflectieformulier Waarom een zelfreflectieformulier  Het is niet alleen belangrijk dat je bij het behalen van je rijbewijs goed kan rijden, maar ook dat je weet wat je sterke en zwakke punten zijn. Om de examinator een inzicht te geven van wat je ongeveer denkt te kunnen, moet je een zelfreflectieformulier invullen. Hierin geef je met een cijfer van 1 tot en met 10 aan wat je sterkere en wat je zwakkere punten zijn. Aan het einde van je examen zal je examinator aan de hand van je zelfreflectieformulier samen met jouw bekijken of dit ook is gebleken tijdens je examenrit. Je zelfreflectieformulier is verder niet van toepassing op de vraag of je geslaagd of gezakt bent, maar meer om te kijken of je zelf een goed inzicht hebt hoe je rijdt. Vul daarom het zelfreflectieformulier

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button