GUL Logo

Rijschool Kwintsheul

De beste en voordeligste auto & motorrijschool!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Wanneer u op zoek bent naar een goede rijschool in Kwintsheul, dan is Rijschool Gul de beste optie. Er worden hier zowel autorijlessen als motorrijlessen aangeboden. Het principe waar vanuit gegaan wordt bij Rijschool geul, is dat rijlessen pas effectief zijn wanneer een klant in zijn/haar comfortzone zit. Bij rijlessen heeft de klant dus de keuze uit het tijdstip en de duur van de rijles, de frequentie van autorijlessen of motorrijlessen en door wie de klant begeleid wordt. Wilt u dus een autorijbewijs of motorrijbewijs halen in Kwintsheul, ga dan lessen bij Rijschool Gul.

Naast Kwintsheul zijn wij actief in de steden ScheveningenKijkduinLeidschendamLeidschenveen en Voorburg.

Pion-min
Sneller slagen
Start op het eigen privé oefenterrein

Sneller slagen, minder lessen nodig: Door onze eigen privé oefenterrein. Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul stap je direct op de motor op het onze eigen privé oefenterrein, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs

Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Zoetermeer zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!

Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!

  • Tijdelijk ACTIE: Nu 45% korting op alle motor pakketten.
  • Vooraf ingekochte CBR examens!
Line small
Streep Banner
Autorijlessen
Motorrijlessen
automaatrijlesse

Binnen no-time al je rijbewijs

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag?
Bij Rijschool Gul niet! Bij Rijschool Gul hebben we één duidelijk doel voor ogen: Wij zorgen ervoor dat jij snel je rijbewijs haalt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender
Foto's rijlessen
Starten

ACTIE 45% korting is GELDIG NOG:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

NU 45% KORTING op 
alle motor pakketten!


PRO

Motorrijlessen
Nu voor:
799 € 550,-
12 uur rijles (60min)
Her examen (AVB)
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm

XPERT

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 999,-€ 750,-
16 uur (60 min)
Her examen (AVB)
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm
Blue line

Beginner

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 1.199,-€ 950,-
20 uur rijles (60min)
Her examen (AVB)
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm

Autorijschool Kwintsheul

In het geval dat u uw autorijbewijs wilt halen, is het van belang dat u een autorijschool kiest die ook in Kwintsheul rijdt, autorijlessen en instructeurs afstemt op uw vraag en flexibel beschikbaar is. Autorijschool Gul staat ervoor dat de klant bepaalde keuzes met betrekking tot autorijlessen moet maken. Het rijlessen is namelijk bedoeld om het autorijbewijs te halen, wat pas kan als de klant op zijn/haar gemak autorijlessen in Kwintsheul kan volgen. Zo kan de klant zelf bepalen wanneer, hoe lang en hoe vaak hij/zij autorijles volgt. Bij Autorijschool Gul wordt daarnaast gegarandeerd dat de instructeurs die rijles geven allemaal professionals zijn die geduldig elke klant op de gewenste manier helpen het rijbewijs te behalen. Desondanks heeft de klant bij Autorijschool Gul ook nog de keuze voor wie de instructeur(s) in Kwintsheul wordt(/worden).

Automaat 3

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Motorrijles Rijschool Gul

Motorrijlessen worden ook gegeven door Rijschool Gul in Kwintsheul. Een motorrijbewijs halen hoeft over het algemeen niet zo lang te duren, mits er goede motorrijlessen worden gegeven. Motorrijschool Gul heeft vele professionals met veel ervaring met het geven van motorrijles. Daarnaast heeft u de keuze veel motorrijlessen achter elkaar in te plannen en daarna direct aanspraak te maken op een motorrijbewijs. Maar u kunt ook losse rijlessen afnemen waarbij u zelf bepaalt hoe lang u erover doet. Neem direct contact op met Rijschool Gul om bijvoorbeeld een gratis rijles te volgen!

Autorijles pakketten

Streep Banner

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 1170,-
15 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 50%

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.600,-
23 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 65%

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 2240,-
35 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 85%

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.700,-
45 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 99%

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor de automaat autorijles pakketten gelden andere tarieven. (zie pagina prijzen)

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Blue line
Auto

MAAK KENNIS MET de BESTE Rijschool VAN DE REGIO!

Line small

Kies voor Rijschool Gul en ervaar het verschil van motorrijlessen op een privé oefenterrein. Wij zijn er om jou te begeleiden op jouw weg naar een veilige en zelfverzekerde motorrijder. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je eerste les te plannen!

 

Kalender
Starten
Foto rijles

Werkwijze rijles van Rijschool Gul

U kunt dus bij Rijschool Gul terecht voor persoonlijk afgestemde motorrijlessen én autorijlessen in Kwintsheul. Centraal staat hier het efficiënt behalen van het autorijbewijs of motorrijbewijs. De rijlessen worden flexibel aangeboden. De tijdsduur, periode, en instructeur van de rijles kan door klanten zelf bepaald worden. Daarnaast wordt er voor rijlessen die in de avond of in het weekend plaatsvinden geen meerprijs gevraagd. Ook kunnen rijlessen afgenomen worden in de vorm van een spoedcursus bij Rijschool Gul. Op deze manier is er voor iedere klant wel een passend rijlesaanbod waarmee hij/zij het autorijbewijs of motorrijbewijs zal halen.

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button