Rijschool Leidschenveen

De beste en voordeligste rijschool in regio Den Haag!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Voor een goede rijschool in Leidschenveen hoef u niet verder te zoeken dan Rijschool Gul. Al onze rijlessen, bestaande uit autorijlessen of motorrijlessen, zijn erop gericht onze klanten zo effectief mogelijk te bedienen, waardoor ze hun autorijbewijs of motorrijbewijs hoe dan ook zullen halen. Onze Rijschool biedt in Leidschenveen een aanbod aan rijlessen dat compleet op elke klant afgestemd wordt. Er kan gekozen worden om in de avond of weekenden te rijden, daarnaast kan de tijdsduur per rijles en het aantal rijlessen in een bepaalde periode bepaald worden. Onafhankelijk van de gekozen aspecten van het rijlessentraject wordt er door Rijschool Gul dezelfde prijs berekend. Naast Leidschenveen zijn wij actief in ScheveningenKijkduinLeidschendamVoorburg en Kwintsheul.

Pion-min
De enige in Nederland
Een eigen oefenterrein

Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul hebben we een oefenterrein aangelegd, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs
Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Den Haag zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!
Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand
Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!
Line small

Autorijles Leidschenveen – Rijschool Gul

Wanneer u autorijlessen in Leidschenveen neemt wilt u natuurlijk met zo min mogelijk verloren tijd het autorijbewijs, liefst in één keer, halen. Door deze autorijles te nemen bij autorijschool Gul, bent u ervan verzekerd dat de meest efficiënte weg naar uw autorijbewijs samen met een of meerdere van onze instructeurs wordt gevonden. Allereerst heeft u namelijk de optie om zelf te bepalen hoe lang u per keer wilt lessen, daarnaast kan u bepalen hoeveel rijlessen er in een bepaalde periode zullen plaatsvinden en door wie u het liefste de autorijles wil laten geven. Buiten het feit dat dit al prettig is, kan de autorijles bij Rijschool Gul kosteloos op flexibele tijden ingepland worden in Leidschenveen, zoals avonden en weekenden, als u dat beter uitkomt. Ook kan u ervoor kiezen een spoedcursus te doen, en binnen enkele weken al op te gaan voor uw autorijbewijs. Voor een ruime keuze aan mogelijkheden waarin u kunt bepalen wat het tempo is waarin u uw rijlessen in Leidschenveen doorloopt, kunt u bij Autorijschool Gul terecht.

Autorijles

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Blue line
Auto

Dé rijschool van regio Den Haag

Streep Banner
Autorijlessen
Motorrijlessen

Motorrijles pakketten

Blue line

Losse rijlessen

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 70,- € 60,-
AVB examen € 250,-
AVD examen € 350,-
Spoed tarief € 300,-

Zilver pakket

Motorrijlessen
Nu voor:
€1.600,-€ 1.250,-
20 uur (60 min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)

Goud pakket

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 2.200,-€ 1.500,-
30 uur rijles (60min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)

MOTOR PROEFLES VOOR MAAR € 70,- (120 MIN)

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Motorrijlessen

Ook voor motorrijlessen in Leidschenveen kunt u terecht bij Rijschool Gul. Het aanbod van motorrijlessen is ook ingericht om de klant op zijn gemak te stellen om zo te bouwen naar de grootste kans om een motorrijbewijs te halen. Met jaren ervaring in begeleiding en instrueren van motorrijlessen zijn onze instructeurs zeer geschikt om u tijdens de rijlessen snel en grondig bij te brengen hoe motorrijden hoort. De rijlessen kunnen individueel afgenomen worden, maar er is ook een 4-daags programma van motorrijlessen die u kan doorlopen met een instructeur naar keuze. Hierbij zit aansluitend een examen, waardoor u binnen een week uw motorrijbewijs zou kunnen behalen. Hoe u uw rijlessen in Leidschenveen ook wilt doorlopen, er is een geschikte methode bij waarmee u uw rijbewijs gaar halen met Rijschool Gul.

Autorijles pakketten

Streep Banner

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€999,-
15 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 50%

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.350,-
23 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 65%

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.850,-
35 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 85%

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.700,-
45 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 99%

Losse lessen

Nu voor:
€ 50,-

Losse lessen

(automaat)
Nu voor:
€ 60,-

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor de automaat autorijles pakketten gelden andere tarieven. (zie pagina prijzen)

Binnen no-time al in de auto!

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag? Bij Rijschool GUL niet! Wij zorgen ervoor dat jij het motorrijden snel onder de knie krijgt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender
Foto's rijlessen
Starten
Foto rijles

Rijles door Rijschool Gul

Hét voordeel van rijlessen bij Rijschool Gul, is dat u gewoon in Leidschenveen kunt lessen, zo lang, zo vaak, en precies hoe u wilt. Onze filosofie is dat men zelf hun leertraject van rijlessen mag invullen, dat het leerproces veel sneller plaatsvindt, wat ertoe leidt dat uw slagingskans enorm toeneemt. Of u nu autorijlessen komt volgen of motorrijlessen, elk traject is door uzelf naar eigen voorkeur in te delen en Rijschool Gul stelt zich flexibel op in alle opzichten om u in Leidschenveen na één lessenpakket, spoed of regulier, uw rijbewijs al te laten halen. Onafhankelijk of u een autorijbewijs of een motorrijbewijs wilt halen, contacteer Rijschool Gul voor een gratis rijles!

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button