Pijnacker 2018-06-09T15:40:38+00:00

Home » Pijnacker

Rijschool Pijnacker

Rijlessen in Pijnacker, dat moet u doen bij een rijschool die in uw belang denkt. Bij Rijschool Gul wordt er erg resultaatgericht gewerkt. Niet om zo veel mogelijk rijlessen in te plannen om zo maar veel klanten te hebben, maar om te zorgen dat onze cursisten zo effectief mogelijk autorijlessen of motorrijlessen volgen en zo hun rijbewijs halen. Bij Rijschool Gul kunt u al binnen een week op gaan voor uw motorrijbewijs, maar u kunt ook met slechts een uurtje autorijles elke dinsdagavond in Pijnacker over een langer traject uw autorijbewijs halen.

Autorijlessen in Pijnacker

Veel rijscholen hebben jarenlang zo veel mogelijk autorijlessen per cursist ingepland, die ieder aangepast werden in duur op basis van hoe de planning er die week uitzag. Bij Rijschool Gul in Pijnacker realiseren wij ons dat dit niet effectief is. Op basis hiervan is het aanbod van autorijlessen dat wij aanbieden compleet aangepast. Onze autorijlessen worden compleet gebaseerd op de beschikbaarheid en voorkeuren van onze klanten. Dit is tevens een reden waarom wij ook rijlessen geven in Pijnacker. Uit ervaring is gebleken dat cursisten ontspannener in een auto zitten wanneer de autorijlessen eerst plaatsvinden in een bekende omgeving. Door te beginnen met autorijlessen in Pijnacker, afgestemd op uw voorkeuren, wanneer het u uitkomt – bij Rijschool Gul dus – zal u op de fijnst en snelst mogelijke manier voor u uw autorijbewijs halen.

Sanna van Leer Binnen 6 maanden een rijbewijs "De lessen waren allemaal leerzaam en leuk. Binnen no time heb ik me rijbewijs behaald!"

motorrijlessen-in-denhaag-rijschoolgul

Motorrijlessen – Rijschool Gul

Ook kunt u bij Rijschool Gul motorrijlessen volgen die u gegarandeerd helpen naar uw eigen motorrijbewijs. Bij motorrijschool Gul is er een slagingspercentage van meer dan 85% bij de eerste poging tot het behalen van het motorrijbewijs. Dit hoge percentage hebben wij te danken aan het feit dan wij er ook hier voor zorgen dat elke cursist een traject van motorrijlessen kan doorlopen die bij hem/haar past. De rijlessen kunnen in een pakket afgenomen worden, waarbij u 4 dagen motorrijles heeft en vervolgens mag afrijden. Maar er kan ook een langer traject doorlopen worden waarbij de rijlessen in kleinere stappen bijbrengen hoe het voertuig bediend moet worden en hoe het rijbewijs gehaald gaat worden. Rijschool Gul ziet dit alles gewoon als een rijlestraject en u bepaalt gewoon hetzelfde voor het aantal uren dat u de lessen volgt, ongeacht hoeveelheid lessen in één week en tijdstip.

Rijles bij Rijschool Gul

Zowel motorrijlessen als autorijlessen staan bij Rijschool Gul in het teken van de ontwikkeling van de cursist. Bij onze rijlessen is het van belang dat u zich op uw gemak voelt. Uit onze ervaring is namelijk gebleken dat het leervermogen in een relatief ontspannen rijles veel hoger is dan wanneer een cursist zich druk maakt. Bij Rijschool Gul heeft u flexibele keuze uit duur, tijdstip en het aantal lessen in een bepaalde periode, waarin de prijzen niet variëren. Daar bovenop heeft u de vrijheid te bepalen wie uw instructeur tijdens de rijlessen is, waardoor u de grootste kans maakt direct uw motorrijbewijs of autorijbewijs te halen.


Heb je vragen? Heb je vragen over onze rijlessen of wil je meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 42166674. Je zal dan direct in contact komen met één van onze instructeurs. Contact opnemen