Snel je Rijbewijs! Start morgen al met je proefles

Snel & voordelig je Rijbewijs!

Door onze unieke eigen oefenterrein kan je snel & voordelig je rijbewijs halen!
Je rijbewijs halen
kan bij ons al binnen 4 weken
Betaalgemak Betaal per les of in termijnen wat jou het beste uitkomt. (zonder extra kosten)

7.426+ Tevreden geslaagden

(Auto, motor, theorie)

12+ Jaren ervaring in huis

9.3 Klanten- beoordeling

Bekijk onze
beoordelingen

10+ Professionele

Rij-instructeurs

Al 12 jaar ervaring
Start morgen al met je proefles
Lessen Op Onze Eigen Oefenterrein! UNIEK
Binnen No-Time Je Rijbewijs In Je Zak!
Bij Ons Slagen 85% Van Alle Cursisten In 1x keer!
Wij hebben geen lange wachttijden van 6 weken.
Hoog slagingspercentage en goed beoordelingen
We Lessen Ook Op Zaterdagen, Zondagen En In De Avonden
Na je aanmelding is het mogelijk om al binnen enkele dagen af te rijden
9.6 / 10
Theorie

Rosalinde

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn AVD en eerder ook in 1x voor AVB dankzij de super goede lessen van Rail! Denk je erover om je rijbewijs te halen dan raad ik je zeker aan om dat bij Rijschool Gul te doen! Begin gewoon want je gaat er geen spijt van krijgen!!! See you on the road.
9.6 / 10
Theorie

Bob

Ik kan deze Rijschool zeker aanraden. Ze hebben Hun eigen oefen terrein wat uniek is in de regio. De rijleraar is onwijs enthusiast en heeft veel kennis van het rijden. ABV en AVD in 1x behaald. Er wordt goed rekening gehouden met het individuele niveau. Als je vlot wil afrijden zijn er zeker mogelijkheden om dat hier te doen. Als je twijfelt, neem een proefles en kom er zelf achter!

Theorie

   

  [wpseo_breadcrumb]

  Boek direct je rijles bij Rijschool GUL

  Boek direct en begin binnen enkele dagen!

  06 42 16 66 74
  icon

  Waarom Rijschool GUL?

  Rijschool Pijnacker

  Rijlessen in Pijnacker, dat moet u doen bij een rijschool die in uw belang denkt. Bij Rijschool Gul wordt er erg resultaatgericht gewerkt. Niet om zo veel mogelijk rijlessen in te plannen om zo maar veel klanten te hebben, maar om te zorgen dat onze cursisten zo effectief mogelijk autorijlessen of motorrijlessen volgen en zo hun rijbewijs halen. Bij Rijschool Gul kunt u al binnen een week op gaan voor uw motorrijbewijs, maar u kunt ook met slechts een uurtje autorijles elke dinsdagavond in Pijnacker over een langer traject uw autorijbewijs halen.

  EIGEN AVB OEFENING

  Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de rijschool.

  4-DAAGSE AVB CURSUS

  Het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!

  KLEDING RUIMTE

  Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor een motorrijles.

  DE NIEUWSTE VOERTUIGEN

  Hier hoeven we niets aan toe te voegen, toch?

  Garantiepakketten

  Wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Hierdoor krijg je een gratis herexamen t.w.v €250, – wanneer je zak.

  Slagingspercentage van 85%!

  Autorijlessen in Pijnacker

  Veel rijscholen hebben jarenlang zo veel mogelijk autorijlessen per cursist ingepland, die ieder aangepast werden in duur op basis van hoe de planning er die week uitzag. Bij Rijschool Gul in Pijnacker realiseren wij ons dat dit niet effectief is. Op basis hiervan is het aanbod van autorijlessen dat wij aanbieden compleet aangepast. Onze autorijlessen worden compleet gebaseerd op de beschikbaarheid en voorkeuren van onze klanten. Dit is tevens een reden waarom wij ook rijlessen geven in Pijnacker. Uit ervaring is gebleken dat cursisten ontspannener in een auto zitten wanneer de autorijlessen eerst plaatsvinden in een bekende omgeving. Door te beginnen met autorijlessen in Pijnacker, afgestemd op uw voorkeuren, wanneer het u uitkomt – bij Rijschool Gul dus – zal u op de fijnst en snelst mogelijke manier voor u uw autorijbewijs halen.

  Theorie

  Theorie

  Motorrijlessen – Rijschool Gul

  Ook kunt u bij Rijschool Gul motorrijlessen volgen die u gegarandeerd helpen naar uw eigen motorrijbewijs. Bij motorrijschool Gul is er een slagingspercentage van meer dan 85% bij de eerste poging tot het behalen van het motorrijbewijs. Dit hoge percentage hebben wij te danken aan het feit dan wij er ook hier voor zorgen dat elke cursist een traject van motorrijlessen kan doorlopen die bij hem/haar past. De rijlessen kunnen in een pakket afgenomen worden, waarbij u 4 dagen motorrijles heeft en vervolgens mag afrijden. Maar er kan ook een langer traject doorlopen worden waarbij de rijlessen in kleinere stappen bijbrengen hoe het voertuig bediend moet worden en hoe het rijbewijs gehaald gaat worden. Rijschool Gul ziet dit alles gewoon als een rijlestraject en u bepaalt gewoon hetzelfde voor het aantal uren dat u de lessen volgt, ongeacht hoeveelheid lessen in één week en tijdstip.

  Rijles bij Rijschool Gul

  Zowel motorrijlessen als autorijlessen staan bij Rijschool Gul in het teken van de ontwikkeling van de cursist. Bij onze rijlessen is het van belang dat u zich op uw gemak voelt. Uit onze ervaring is namelijk gebleken dat het leervermogen in een relatief ontspannen rijles veel hoger is dan wanneer een cursist zich druk maakt. Bij Rijschool Gul heeft u flexibele keuze uit duur, tijdstip en het aantal lessen in een bepaalde periode, waarin de prijzen niet variëren. Daar bovenop heeft u de vrijheid te bepalen wie uw instructeur tijdens de rijlessen is, waardoor u de grootste kans maakt direct uw motorrijbewijs of autorijbewijs te halen.

  Home
  Home
  Home
  Home
  Home

  Wall of fame

  Jij kan hier ook tussenstaan!

  Wall of fame

  Theorie