Motorrijschool Zoetermeer 2018-04-24T13:53:27+00:00

Motorrijschool Zoetermeer
Slagen begint bij Rijschool Gul. Schrijf je in en begin z.s.m. met je rijlessen!

Vul uw adresgegevens in:

We nemen binnen 24 uur contact me je op.
Home » Motorrijschool Zoetermeer

Motorrijschool Zoetermeer

Een motorrijbewijs halen bij een motorrijschool in Zoetermeer doet u bij Rijschool Gul. De motorrijlessen die nabij Zoetermeer in Den Haag worden gegeven, vinden plaats op een eigen AVB terrein. De rijlessen worden specifiek afgestemd op elke klant. Met jaren ervaring bij het geven van motorrijlessen, is gebleken dat cursisten veel minder effectief leren motorrijden wanneer de rijlessen gestandaardiseerd zijn. Bij motorrijschool Gul nemen de instructeurs alle tijd om met u tot een rijlestraject te komen dat u schikt, waarin u motorrijlessen volgt die u het beste bij u passen. Zo zult u gegarandeerd uw motorrijbewijs in Zoetermeer op de meest efficiënte manier behalen.

Gepersonaliseerde motorrijlessen – Motorrijschool Zoetermeer

De gepersonaliseerde motorrijlessen dij bij motorrijschool Gul vlakbij Zoetermeer worden zijn zeer efficiënt. Omdat elke rijles een persoonlijk aanbod is, zal iedere cursist effectief gebruik maken van de uren waarvoor wordt betaald. Met onze motorrijschool uit Zoetermeer krijgt u de mogelijkheid invloed uit te oefenen op:

  • Wie de instructeur is;
  • Hoe lang de motorrijlessen duren;
  • Hoe het traject van de rijlessen eruit ziet.

Het traject waarin deze gepersonaliseerde motorrijlessen worden gegeven is door u te bepalen. Er zijn cursisten die liever lessen volgen in een 4-daagse AVB cursus. Hierbij worden er veel rijlessen ingepland in slechts 4 dagen, waarna u bijna direct uw motorrijbewijs kunt gaan halen. Bij andere motorrijscholen lopen de wachttijden op tot wel 6 weken, waar u bij ons dus voor u het weet al kunt afrijden.

Gunstige kwaliteitsrijles – Rijschool Gul

U zult misschien denken dat omdat alle motorrijlessen van motorrijschool Gul gepersonaliseerd zijn, dit ook wel in de prijs terug te zien zal zijn. Wij vinden dit bij Rijschool Gul echter niet iets wat uitzonderlijk zou moeten zijn. Ieder klant heeft namelijk zijn eigen voorkeuren en beschikbaarheid voor rijlessen. Een ander voordeel om vanuit Zoetermeer bij onze motorrijschool te komen lessen is dat er op de nieuwste motoren wordt gereden, waardoor u tijdens het rijlessen al merkt hoe een moderne motor aanvoelt en zou moeten rijden.

Door in te spelen op de behoeften van onze klanten wat betreft motorrijlessen, wil onze motorrijschool alleen bereiken dat een cursist zo goed mogelijk voorbereid is op het rijexamen, en zo de grootste kans maakt om in één poging het motorrijbewijs te halen. Met de gunstige kwaliteitsrijlessen van Rijschool Gul slaagt tot nu toe al meer dan 85% bij de eerste poging erin het motorrijbewijs te halen. Wij vragen geen meerprijs voor specifieke duur, tijden of een versneld pakket van motorrijlessen en bieden u zelfs garantiepakketten aan, omdat wij zo zeker zijn van het feit dat u met onze motorrijlessen het rijbewijs zal halen. Dit houdt in dat u bij Rijschool Gul een grotere kans van slagen heeft, niet duurder uit bent dan bij andere rijscholen en dat wanneer u toch mocht zakken voor de eerste kans, u de tweede poging op het behalen van het motorrijbewijs (ter waarde van 250 euro) van ons vergoed krijgt. Begin dus direct met rijlessen vanuit Zoetermeer bij Rijschool Gul!

Sanna van Leer Binnen 6 maanden een rijbewijs "De lessen waren allemaal leerzaam en leuk. Binnen no time heb ik me rijbewijs behaald!"
Heb je vragen? Heb je vragen over onze rijlessen of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 42166674. Je zal dan direct in contact komen met één van onze instructeurs. Contact opnemen