Snel je Rijbewijs! Start morgen al met je proefles

Snel & voordelig je Rijbewijs!

Door onze unieke eigen oefenterrein kan je snel & voordelig je rijbewijs halen!
Je rijbewijs halen
kan bij ons al binnen 4 weken
Betaalgemak Betaal per les of in termijnen wat jou het beste uitkomt. (zonder extra kosten)

7.426+ Tevreden geslaagden

(Auto, motor, theorie)

12+ Jaren ervaring in huis

9.3 Klanten- beoordeling

Bekijk onze
beoordelingen

10+ Professionele

Rij-instructeurs

Al 12 jaar ervaring
Start morgen al met je proefles
Lessen Op Onze Eigen Oefenterrein! UNIEK
Binnen No-Time Je Rijbewijs In Je Zak!
Bij Ons Slagen 85% Van Alle Cursisten In 1x keer!
Wij hebben geen lange wachttijden van 6 weken.
Hoog slagingspercentage en goed beoordelingen
We Lessen Ook Op Zaterdagen, Zondagen En In De Avonden
Na je aanmelding is het mogelijk om al binnen enkele dagen af te rijden
9.6 / 10
Theorie

Rosalinde

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn AVD en eerder ook in 1x voor AVB dankzij de super goede lessen van Rail! Denk je erover om je rijbewijs te halen dan raad ik je zeker aan om dat bij Rijschool Gul te doen! Begin gewoon want je gaat er geen spijt van krijgen!!! See you on the road.
9.6 / 10
Theorie

Bob

Ik kan deze Rijschool zeker aanraden. Ze hebben Hun eigen oefen terrein wat uniek is in de regio. De rijleraar is onwijs enthusiast en heeft veel kennis van het rijden. ABV en AVD in 1x behaald. Er wordt goed rekening gehouden met het individuele niveau. Als je vlot wil afrijden zijn er zeker mogelijkheden om dat hier te doen. Als je twijfelt, neem een proefles en kom er zelf achter!

Theorie

   

  [wpseo_breadcrumb]

  Boek direct je rijles bij Rijschool GUL

  Boek direct en begin binnen enkele dagen!

  800-123-4567
  icon

  Motorrijles in Zoetermeer

  Motorrijles in Zoetermeer? Slagen doe je het snelst bij Motorrijschool GUL!

  Motorrijles in Zoetermeer volgen? Slagen doe je het snelst bij Motorrijschool GUL! Bij ons kun je niet alleen motorrijlessen volgen, maar ook autorijles. Wij hebben een eigen oefenterrein wat uitermate geschikt is voor jouw eerste motorrijlessen. Je kunt zo in een veilige setting beginnen met je opleiding tot motorrijder. Je hebt geen last van afleidingen zoals auto’s en ander verkeer en kan je geheel richten op het kennismaken met de motor. Motorrijschool GUL heeft het grootste aanbod motorrijlessen in de regio en biedt diverse cursussen, motorrijlessen en opleidingen aan. Naast Zoetermeer zijn wij ook actief in Bleiswijk, Leidschendam en Den Haag. Wil je ook op een motor gaan rijden? Meld je dan snel aan voor motorrijles in Zoetermeer of lees verder voor meer informatie over ons aanbod en onze diverse voordelen. 

  EIGEN AVB OEFENING

  Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de rijschool.

  4-DAAGSE AVB CURSUS

  Het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!

  KLEDING RUIMTE

  Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor een motorrijles.

  DE NIEUWSTE VOERTUIGEN

  Hier hoeven we niets aan toe te voegen, toch?

  Garantiepakketten

  Wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Hierdoor krijg je een gratis herexamen t.w.v €250, – wanneer je zak.

  Slagingspercentage van 85%!

  Aanbod motor rijschool Zoetermeer

  Kies je voor motorrijles in Zoetermeer bij Rijschool GUL, dan heb je bij ons de keuze om te lessen voor de volgende type rijbewijzen:

  • A1 (tot 11kW, vanaf 17 jaar)
  • A2 (tot 35kW, vanaf 19 jaar)
  • A (vol vermogen, vanaf 22 jaar)


  Je rijd in een van de beste motoren, namelijk de Honda CB650F of de Honda CB5005. Gedurende de lessen bereid je instructeur je voor op de algemene voertuigbeheersing (AVB) en het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Hierbij krijg je enkel les van goed getrainde, gecertificeerde en ervaren instructeurs. Zo weet je zeker dat je de juiste begeleiding krijgt bij het behalen van je motorrijbewijs. Je betaalt bij ons motorrijschool nooit teveel voor motorrijlessen. Je hebt de keuze uit lessen van 60, 90 of 120 minuten en kunt zonder extra bijkomende kosten speciale examentrainingen volgen.

  Theorie

  Theorie

  Dit biedt Motorrijschool GUL jou

  Kies je in Zoetermeer voor motorrijlessen bij onze motorrijschool, dan staan je bij ons altijd meer voordelen dan elders te wachten. Niet alleen slaag je bij ons het snelst. Ook op de volgende punten kun je rekenen:

  • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
  • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
  • Eigen AVB Oefenterrein: op ons eigen oefenterrein kun je optimaal leren autorijden zonder heen en weer te hoeven rijden van en naar de rijschool.
  • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
  • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen
  • Garantiepakketten: wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Daarom krijg je een gratis herexamen t.w.v € 250 als je zakt
  • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!

  Motorrijlessen in Zoetermeer? Meld je nu aan bij Motorrijschool GUL

  Motorrijles in Zoetermeer volgen? Meld je dan snel aan bij Motorrijschool GUL, zodat je meteen kunt starten met jouw motorrijlessen. Je kunt telefonisch contact opnemen via 06-42166674 of een mail sturen naar info@rijschoolgul.nl. Motorrijles in Zoetermeer bij Motorrijschool GUL levert jou altijd meer op!

  Home
  Home
  Home
  Home
  Home

  Wall of fame

  Jij kan hier ook tussenstaan!

  Wall of fame

  Theorie