GUL Logo

Rijschool Schipluiden

De beste en voordeligste auto & motorrijschool!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Binnen de branche van rijscholen is het, zo ook in Schipluiden, niet meer mogelijk een standaardaanbod aan rijlessen te doen en de agenda zo effectief mogelijk vol te proppen met autorijlessen. Consumenten willen tegenwoordig flexibel rijles volgen omdat ze steeds drukker zijn. Dit geld dus ook voor het inplannen van motorrijlessen. Rijschool Gul geeft deze rijlessen onder andere in Schipluiden en helpt u uw autorijbewijs of uw motorrijbewijs te behalen, op een ontspannen wijze waarin u zelf flexibel uw rijlessen kan inplannen en indelen!

Pion-min
Sneller slagen
Start op het eigen privé oefenterrein

Sneller slagen, minder lessen nodig: Door onze eigen privé oefenterrein. Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul stap je direct op de motor op het onze eigen privé oefenterrein, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs

Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Zoetermeer zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!

Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!

  • Tijdelijk ACTIE: Nu 45% korting op alle motor pakketten.
  • Vooraf ingekochte CBR examens!
Line small
Streep Banner
Autorijlessen
Motorrijlessen
automaatrijlesse

Binnen no-time al je rijbewijs

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag?
Bij Rijschool Gul niet! Bij Rijschool Gul hebben we één duidelijk doel voor ogen: Wij zorgen ervoor dat jij snel je rijbewijs haalt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender
Foto's rijlessen
Starten

ACTIE 45% korting is GELDIG NOG:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

NU 45% KORTING op 
alle motor pakketten!


PRO

Motorrijlessen
Nu voor:
799 € 550,-
12 uur rijles (60min)
Her examen (AVB)
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm

XPERT

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 999,-€ 750,-
16 uur (60 min)
Her examen (AVB)
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm
Blue line

Beginner

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 1.199,-€ 950,-
20 uur rijles (60min)
Her examen (AVB)
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm

Autorijlessen in Schipluiden

Een autorijschool moet zich aan u aanpassen zodat de klant de grootste kans heeft het autorijbewijs te halen. Dat is de reden dat we bij u om de hoek in Schipluiden beginnen met rijlessen. Deze autorijlessen kunt u zelf naar voorkeur inplannen en nee, er zit geen addertje onder het gras. Elke rijles, ook in avonden en weekenden kost hetzelfde en een spoedcursus is ook niet duurder.

Naast het flexibel inplannen van de autorijlessen in Schipluiden is er de mogelijkheid te kiezen hoe vaak u wilt rijlessen, hoe lang u in de auto wilt zitten en door wie de autorijles gegeven wordt. Bij Autorijschool Gul in Schipluiden is er dus altijd een aanbod aan rijlessen te vinden die bij u past, waarmee u gegarandeerd uw autorijbewijs zal halen! Naast Schipluiden zijn wij ook actief in DelftWateringenDen Hoorn en Delft.

Automaat 3

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Motorrijlessen bij Rijschool Gul

Voor de motorrijlessen die bij motorrijschool Gul in Schipluiden worden gegeven geldt hetzelfde. Er wordt tijdens, en buiten de rijlessen aandacht besteed aan elke cursist individueel. Wanneer een cursist namelijk met een slecht gevoel de motorrijles in gaat, is de ontwikkeling traag. Om ons slagingspercentage van ruim 85% dat bij de eerste poging met Rijschool Gul het motorrijbewijs haalt eer aan te doen kunt u op bijna elk tijdstip rijles volgens, met de duur en hoeveelheid lessen in een week die u het beste uitkomt. Daarnaast kunt u de begeleider en de inhoud van de motorrijlessen in overleg bepalen om alles naar wens te maken. Er kan met een 4-daags traject al binnen een week aanspraak gemaakt worden op een motorrijbewijs bij motorrijschool Gul, dus begin direct met rijlessen!

Autorijles pakketten

Streep Banner

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 1170,-
15 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 50%

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.600,-
23 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 65%

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 2240,-
35 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 85%

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.700,-
45 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 99%

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor de automaat autorijles pakketten gelden andere tarieven. (zie pagina prijzen)

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Blue line
Auto

MAAK KENNIS MET de BESTE Rijschool VAN DE REGIO!

Line small

Kies voor Rijschool Gul en ervaar het verschil van motorrijlessen op een privé oefenterrein. Wij zijn er om jou te begeleiden op jouw weg naar een veilige en zelfverzekerde motorrijder. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je eerste les te plannen!

 

Kalender
Starten
Foto rijles

Persoonlijke rijles van Rijschool Gul

Zoals u wel heeft gemerkt staan zowel de autorijlessen als de motorrijlessen bij Rijschool Gul volledig in het teken van het geven van persoonlijk afgestemde rijlessen in Schipluiden. Het doel is natuurlijk dat de u uw motorrijbewijs of autorijbewijs zo efficiënt mogelijk binnenhaalt. Door u alle vrijheid te geven bij het inplannen en indelen van de rijlessen garandeert Rijschool Gul u dat u zo efficiënt mogelijk uw persoonlijke rijlessen doorloopt en uw rijbewijs haalt. Wilt u meer informatie, kennismaken of een gratis persoonlijke rijles volgen als start van een rijlessenpakket? Neem gerust contact op, dan nemen wij, Rijschool Gul, voor u kunnen betekenen.

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button