Snel je Rijbewijs! Start morgen al met je proefles

Snel & voordelig je Rijbewijs!

Door onze unieke eigen oefenterrein kan je snel & voordelig je rijbewijs halen!
Je rijbewijs halen
kan bij ons al binnen 4 weken
Betaalgemak Betaal per les of in termijnen wat jou het beste uitkomt. (zonder extra kosten)

7.426+ Tevreden geslaagden

(Auto, motor, theorie)

12+ Jaren ervaring in huis

9.3 Klanten- beoordeling

Bekijk onze
beoordelingen

10+ Professionele

Rij-instructeurs

Al 12 jaar ervaring
Start morgen al met je proefles
Lessen Op Onze Eigen Oefenterrein! UNIEK
Binnen No-Time Je Rijbewijs In Je Zak!
Bij Ons Slagen 85% Van Alle Cursisten In 1x keer!
Wij hebben geen lange wachttijden van 6 weken.
Hoog slagingspercentage en goed beoordelingen
We Lessen Ook Op Zaterdagen, Zondagen En In De Avonden
Na je aanmelding is het mogelijk om al binnen enkele dagen af te rijden
9.6 / 10
Theorie

Rosalinde

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn AVD en eerder ook in 1x voor AVB dankzij de super goede lessen van Rail! Denk je erover om je rijbewijs te halen dan raad ik je zeker aan om dat bij Rijschool Gul te doen! Begin gewoon want je gaat er geen spijt van krijgen!!! See you on the road.
9.6 / 10
Theorie

Bob

Ik kan deze Rijschool zeker aanraden. Ze hebben Hun eigen oefen terrein wat uniek is in de regio. De rijleraar is onwijs enthusiast en heeft veel kennis van het rijden. ABV en AVD in 1x behaald. Er wordt goed rekening gehouden met het individuele niveau. Als je vlot wil afrijden zijn er zeker mogelijkheden om dat hier te doen. Als je twijfelt, neem een proefles en kom er zelf achter!

Theorie

   

  [wpseo_breadcrumb]

  Boek direct je rijles bij Rijschool GUL

  Boek direct en begin binnen enkele dagen!

  800-123-4567
  icon

  Rijles in Wateringen

  In Wateringen jouw rijbewijs halen? Bij Rijschool GUL slaag je altijd!

  Wil je in Wateringen jouw rijbewijs halen? Bij Rijschool GUL slaag je altijd! Bij ons kun je zowel autorijlessen als motorrijlessen volgen. Niet alleen slaag je snel bij ons, maar ook nog eens zeer gemakkelijk. Wij hebben een eigen oefenterrein en bieden tal van rijlessen, opleidingen en cursussen aan, zodat je met gemak je rijbewijs behaalt. Ons rijlessenpakket is het meest uitgebreide pakket in de regio. Naast Wateringen zijn wij actief in Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden en Delft. Wil je liever in een automaat lessen of jouw theorie leren via een speciale cursus? Dat kan bij onze rijschool. Neem snel contact op voor rijles in Wateringen of lees meer over ons aanbod rijlessen en de voordelen die wij bieden.

  EIGEN AVB OEFENING

  Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de rijschool.

  4-DAAGSE AVB CURSUS

  Het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!

  KLEDING RUIMTE

  Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor een motorrijles.

  DE NIEUWSTE VOERTUIGEN

  Hier hoeven we niets aan toe te voegen, toch?

  Garantiepakketten

  Wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Hierdoor krijg je een gratis herexamen t.w.v €250, – wanneer je zak.

  Slagingspercentage van 85%!

  Aanbod rijles in Wateringen

  In Wateringen heb je snel je rijbewijs als je kiest voor onze rijschool. Je kunt normale rijlessen volgen of kiezen voor een spoedcursus, waarvoor geen extra kosten gerekend worden. Ook zijn de tarieven die wij voor onze reguliere lessen aanbieden gelijk aan de tarieven voor rijlessen in de avonden en weekenden. Je kunt per les betalen of gespreid betalen als je ervoor kiest een pakket bij ons af te nemen. Bij Rijschool GUL betaal je hoe dan ook nooit teveel. Je hebt bij ons de keuze uit rijlessen van 60, 90 of 120 minuten. Je krijgt hierbij les van getrainde, ervaren en gecertificeerde rij-instructeurs. Zij zullen je perfect voorbereiden op je examen. Tevens kun je bij ons zonder extra kosten te betalen speciale examentrainingen volgen. 

  Theorie

  Theorie

  Dit zijn onze voordelen

  Kies je in Wateringen voor rijlessen bij onze rijschool, dan kun je altijd op diverse voordelen rekenen. Niet alleen slaag je het snelst bij ons. Ook de volgende voordelen zijn je gegarandeerd:

  • Garantiepakketten: wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Daarom krijg je een gratis herexamen t.w.v € 250 als je zakt
  • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
  • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
  • Eigen AVB Oefenterrein: op ons eigen oefenterrein kun je optimaal leren autorijden zonder heen en weer te hoeven rijden van en naar de rijschool.
  • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
  • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen
  • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!

  Rijles in Wateringen nemen? Neem nu contact met ons op

  Wil je rijles in Wateringen nemen? Neem dan meteen contact op met Rijschool GUL zodat we jouw eerste les kunnen inplannen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06-42166674 of een mail sturen naar info@rijschoolgul.nl. Met onze ervaren instructeurs zal je snel je rijbewijs behalen in Wateringen!

  Home
  Home
  Home
  Home
  Home

  Wall of fame

  Jij kan hier ook tussenstaan!

  Wall of fame

  Theorie