Snel je Rijbewijs! Start morgen al met je proefles

Snel & voordelig je Rijbewijs!

Door onze unieke eigen oefenterrein kan je snel & voordelig je rijbewijs halen!
Je rijbewijs halen
kan bij ons al binnen 4 weken
Betaalgemak Betaal per les of in termijnen wat jou het beste uitkomt. (zonder extra kosten)

7.426+ Tevreden geslaagden

(Auto, motor, theorie)

12+ Jaren ervaring in huis

9.3 Klanten- beoordeling

Bekijk onze
beoordelingen

10+ Professionele

Rij-instructeurs

Al 12 jaar ervaring
Start morgen al met je proefles
Lessen Op Onze Eigen Oefenterrein! UNIEK
Binnen No-Time Je Rijbewijs In Je Zak!
Bij Ons Slagen 85% Van Alle Cursisten In 1x keer!
Wij hebben geen lange wachttijden van 6 weken.
Hoog slagingspercentage en goed beoordelingen
We Lessen Ook Op Zaterdagen, Zondagen En In De Avonden
Na je aanmelding is het mogelijk om al binnen enkele dagen af te rijden
9.6 / 10
Theorie

Rosalinde

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn AVD en eerder ook in 1x voor AVB dankzij de super goede lessen van Rail! Denk je erover om je rijbewijs te halen dan raad ik je zeker aan om dat bij Rijschool Gul te doen! Begin gewoon want je gaat er geen spijt van krijgen!!! See you on the road.
9.6 / 10
Theorie

Bob

Ik kan deze Rijschool zeker aanraden. Ze hebben Hun eigen oefen terrein wat uniek is in de regio. De rijleraar is onwijs enthusiast en heeft veel kennis van het rijden. ABV en AVD in 1x behaald. Er wordt goed rekening gehouden met het individuele niveau. Als je vlot wil afrijden zijn er zeker mogelijkheden om dat hier te doen. Als je twijfelt, neem een proefles en kom er zelf achter!

Theorie

   

  [wpseo_breadcrumb]

  Boek direct je rijles bij Rijschool GUL

  Boek direct en begin binnen enkele dagen!

  800-123-4567
  icon

  Motorrijles in Delft

  Motorrijles in Delft nemen? Kies dan voor Motorrijschool GUL

  Motorrijles in Delft nemen? Maak dan de keuze voor Motorrijschool GUL. Bij onze rijschool is het mogelijk om motorrijlessen en autorijlessen te volgen. Ook hebben wij een eigen oefenterrein waar je jouw eerste stappen maakt als beginnende motorrijder. Via deze wijze kun je veilig beginnen aan je opleiding tot motorrijder, omdat je geen last hebt van auto’s en ander verkeer. Zo kun je je geheel concentreren op de motorrijlessen. Bij onze motorrijschool vind je het meest complete aanbod motorrijlessen in de regio. Naast Delft zijn wij ook actief in Nootdorp, Pijnacker en Den Haag. Ben jij ook van plan om te gaan motorrijden? Neem dan direct contact op voor motorrijles in Delft of lees verder voor meer informatie over ons aanbod motorrijlessen en onze unieke voordelen.

  EIGEN AVB OEFENING

  Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de rijschool.

  4-DAAGSE AVB CURSUS

  Het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!

  KLEDING RUIMTE

  Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor een motorrijles.

  DE NIEUWSTE VOERTUIGEN

  Hier hoeven we niets aan toe te voegen, toch?

  Garantiepakketten

  Wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Hierdoor krijg je een gratis herexamen t.w.v €250, – wanneer je zak.

  Slagingspercentage van 85%!

  Aanbod motorrijlessen Delft

  Wil je motorrijlessen in Delft nemen, dan kun je bij Motorrijschool GUL kiezen uit lessen voor de volgende motorrijbewijzen:

  • A1 (tot 11kW, vanaf 17 jaar)
  • A2 (tot 35kW, vanaf 19 jaar)
  • A (vol vermogen, vanaf 22 jaar)


  Je zal samen met de instructeur gaan in de allerbeste motoren, waaronder de Honda CB650F of de Honda CB5005. Tijdens de motorrijlessen zal de instructeur je voorbereiden op het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD) en de algemene voertuigbeheersing (AVB). Al onze instructeurs zijn gecertificeerd, goed getraind en ervaren. Je bent dan ook zeker van de beste begeleiding richting het behalen van jouw motorrijbewijs. Ook zal je bij ons nooit teveel betalen voor motorrijles. Je kunt bij ons kiezen voor lessen van 60, 90 en 120 minuten. Ook is het mogelijk examentrainingen te volgen zonder dat hiervoor extra kosten worden gerekend. 

  Theorie

  Theorie

  Dit heeft Motorrijschool GUL jou te bieden

  Kies je voor motorrijles in Delft bij Motorrijschool GUL, dan kun je altijd rekenen op diverse voordelen. Niet alleen zal je bij ons snel voor je motorrijbewijs slagen. Ook onderstaande punten zijn je gegarandeerd:

  • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
  • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
  • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
  • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen
  • Garantiepakketten: wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Daarom krijg je een gratis herexamen t.w.v € 250 als je zakt
  • Eigen AVB Oefenterrein: op ons eigen oefenterrein kun je optimaal leren autorijden zonder heen en weer te hoeven rijden van en naar de rijschool.
  • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!

  Motorrijles in Delft? Neem direct contact op met Motorrijschool GUL

  Wil jij motorrijles in Delft? Neem dan vandaag nog contact op met Motorrijschool GUL, zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen met motorrijlessen. Neem contact op met onze motorrijschool via 06-42166674 of stuur ons een e-mail via info@rijschoolgul.nl. Kies net als vele anderen ook voor motorrijles in Delft bij Motorrijschool GUL!

  Home
  Home
  Home
  Home
  Home

  Wall of fame

  Jij kan hier ook tussenstaan!

  Wall of fame

  Theorie