Motorrijschool Delft 2019-03-11T15:51:43+00:00

Home » Motorrijschool Delft

Motorrijschool Delft

Volg jouw motorrijlessen bij dé motorrijschool van Delft! Rijschool Gul voldoet aan al jouw verwachtingen en zorgt ervoor dat jij binnen de kortste keren jouw motorrijbewijs op zak hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden bij onze motorrijschool in Delft? Neem contact op, of lees hieronder verder over de mogelijkheden!

De beste motorrijlessen in Delft

Anders dan bij andere motorrijscholen is de aanpak bij onze motorrijschool in Delft 100% innovatief. De rijlessen worden namelijk 100% afgestemd op jou en jouw niveau. Met een kleine groep gaan we aan de slag, waarbij je het voorbeeld volgt van de motorrijinstructeur. Op basis van de eerste AVB-lessen, kunnen we vervolgens een traject op maat maken. Hierin wordt bij onze motorrijschool in Delft onder andere duidelijk:

  • Wie jouw instructeur voor de motorrijlessen wordt;
  • Hoeveel motorrijlessen je nodig hebt;
  • Welke duur van rijlessen we jou aanraden;
  • Hoe het traject eruit komt te zien (welke dagen, hoeveel lessen, etc.)

Sanna van Leer Binnen 6 maanden een rijbewijs "De lessen waren allemaal leerzaam en leuk. Binnen no time heb ik me rijbewijs behaald!"

motorrijlessen-in-denhaag-rijschoolgul

Ervaren instructeurs bij onze motorrijschool in Delft

Bij onze motorrijschool in Den Haag werken enkel de meest ervaren instructeurs. We hebben in de loop der jaren gemerkt dat onze cursisten de stof vele malen sneller oppikken wanneer ze 100% op hun gemak zijn bij de motorrijlessen, maar binnen deze kaders uitgedaagd worden. We nemen dan ook alleen maar ervaren professionals in dienst, maar bieden jou de keuze bij wie jij de rijlessen gaat volgen. Met de ene instructeur heb je nou eenmaal meer feeling dan bij de ander. Tot slot maak je bij onze motorrijschool in Delft gebruik van een eigen AVB oefenterrein, waarbij je op de beste motoren rijdt. Door deze omgeving zal jij de zaken alleen nog maar sneller oppikken!

Motorrijschool Delft met hoog slagingspercentage

Met een slagingspercentage van meer dan 85%, weet je zeker dat je jouw motorrijbewijs haalt bij onze motorrijschool in Delft. De motorrijlessen zijn geheel op jou afgestemd en met een combinatie van ervaren instructeurs en een speciaal oefenterrein kun je je binnen de kortste keren zelfstandig op de weg begeven op jouw motor. Tevens zorgen wij er altijd voor dat er geen lange wachttijden zijn, waardoor je in een oogwenk al kan beginnen met jouw lessen.

Wil je direct beginnen met het halen van jouw motorrijbewijs? Neem dan contact op met onze motorrijschool in Delft en bespreek de mogelijkheden!


Heb je vragen? Heb je vragen over onze rijlessen of wil je meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 42166674. Je zal dan direct in contact komen met één van onze instructeurs. Contact opnemen