GUL Logo

Motorrijles in Pijnacker

De beste en voordeligste auto & motorrijschool!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Motorrijles in Pijnacker? Slaag snel bij Motorrijschool GUL

Motorrijles in Pijnacker nemen doe je bij Motorrijschool GUL. Bij ons slaag je namelijk het snelst voor jouw motorrijbewijs. Velen kozen al voor motorijlessen nemen bij onze motorrijschool. En dat niet zonder reden, want wij hebben het grootste aanbod opleidingen, motorrijlessen en cursussen in de regio. Tevens kun je autorijlessen bij ons nemen. Wij hebben een eigen oefenterrein waar je als beginnende motorrijder perfect op kunt oefenen. Er zijn geen auto’s of ander verkeer, waardoor je je geheel op je motor kunt concentreren. Naast Pijnacker zijn wij ook actief in DelftNootdorp en Den Haag. Wil jij ook snel beginnen met motorrijlessen? Meld je nu aan voor motorrijles in Pijnacker bij onze motorrijschool of lees verder voor informatie over ons aanbod en onze voordelen.

Pion-min
Sneller slagen
Start op het eigen privé oefenterrein

Sneller slagen, minder lessen nodig: Door onze eigen privé oefenterrein. Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul stap je direct op de motor op het onze eigen privé oefenterrein, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs

Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Zoetermeer zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!

Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!

 • Tijdelijk ACTIE: Nu 45% korting op alle motor pakketten.
 • Vooraf ingekochte CBR examens!
Line small
Streep Banner
Autorijlessen
Motorrijlessen
automaatrijlesse

Binnen no-time al je rijbewijs

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag?
Bij Rijschool Gul niet! Bij Rijschool Gul hebben we één duidelijk doel voor ogen: Wij zorgen ervoor dat jij snel je rijbewijs haalt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender
Foto's rijlessen
Starten

ACTIE 45% korting is GELDIG NOG:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

NU 45% KORTING op 
alle motor pakketten!


PRO

Motorrijlessen
Nu voor:
799 € 450,-
12 uur rijles (60min)
Her examen (AVB)
Vooraf ingekochte CBR examens!
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm

XPERT

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 999,-€ 650,-
16 uur (60 min)
Her examen (AVB)
Vooraf ingekochte CBR examens!
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm
Blue line

Beginner

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 1.199,-€ 850,-
20 uur rijles (60min)
Her examen (AVB)
Vooraf ingekochte CBR examens!
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm

Aanbod motorrijlessen in Pijnacker

Wil je motorrijles in Pijnacker nemen, dan heb je bij onze motorrijschool de keuze voor diverse motorrijbewijzen. Denk aan de motorrijbewijzen:

 • A1 (tot 11kW, vanaf 17 jaar)
 • A2 (tot 35kW, vanaf 19 jaar)
 • A (vol vermogen, vanaf 22 jaar)

Je gaat samen met onze instructeur de weg op op een van onze gave motoren. Denk aan de Honda CB5005 of de Honda CB6505F. Tijdens de motorrijlessen zal de instructeur je voorbereiden op de algemene voertuigbeheersing (AVB) en het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Onze instructeurs zijn allemaal gekwalificeerd, goed getraind en beschikken over veel ervaring. Daardoor weet jij zeker dat je de beste begeleiding krijgt tijdens je motorrijlessen. Ook betaal je bij ons motorrijschool nooit teveel. Kies uit lessen van 60, 90 of 120 minuten en voeg daar als je dat wilt ook speciale examentrainingen aan toe zonder extra kosten.

Automaat 3

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

De voordelen van onze motorrijschool

Wil je in Pijnacker motorrijles nemen bij onze motorrijschool, dan zijn de meeste voordelen je gegarandeerd. Je haalt bij ons niet alleen gauw je motorrijbewijs, maar kunt ook rekenen op deze voordelen:

 • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
 • Eigen AVB Oefenterrein: op ons eigen oefenterrein kun je optimaal leren autorijden zonder heen en weer te hoeven rijden van en naar de rijschool.
 • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
 • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen
 • Garantiepakketten: wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Daarom krijg je een gratis herexamen t.w.v € 250 als je zakt
 • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
 • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!

Autorijles pakketten

Streep Banner

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 1170,-
15 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 50%

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.600,-
23 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 65%

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 2240,-
35 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 85%

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.700,-
45 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 99%

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor de automaat autorijles pakketten gelden andere tarieven. (zie pagina prijzen)

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Blue line
Auto

MAAK KENNIS MET de BESTE Rijschool VAN DE REGIO!

Line small

Kies voor Rijschool Gul en ervaar het verschil van motorrijlessen op een privé oefenterrein. Wij zijn er om jou te begeleiden op jouw weg naar een veilige en zelfverzekerde motorrijder. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je eerste les te plannen!

 

Kalender
Starten
Foto rijles

Neem motorrijles in Pijnacker bij Motorrijschool GUL

Kies voor motorrijles in Pijnacker bij Motorrijschool GUL en neem vandaag nog contact met ons op om je aan te melden. Je kunt bellen naar 06-42166674 of een mail sturen naar info@rijschoolgul.nl. Je zal dan spoedig kunnen beginnen met je eerste motorrijles in Pijnacker.

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button