Snel je Rijbewijs! Start morgen al met je proefles

Snel & voordelig je Rijbewijs!

Door onze unieke eigen oefenterrein kan je snel & voordelig je rijbewijs halen!
Je rijbewijs halen
kan bij ons al binnen 4 weken
Betaalgemak Betaal per les of in termijnen wat jou het beste uitkomt. (zonder extra kosten)

7.426+ Tevreden geslaagden

(Auto, motor, theorie)

12+ Jaren ervaring in huis

9.3 Klanten- beoordeling

Bekijk onze
beoordelingen

10+ Professionele

Rij-instructeurs

Al 12 jaar ervaring
Start morgen al met je proefles
Lessen Op Onze Eigen Oefenterrein! UNIEK
Binnen No-Time Je Rijbewijs In Je Zak!
Bij Ons Slagen 85% Van Alle Cursisten In 1x keer!
Wij hebben geen lange wachttijden van 6 weken.
Hoog slagingspercentage en goed beoordelingen
We Lessen Ook Op Zaterdagen, Zondagen En In De Avonden
Na je aanmelding is het mogelijk om al binnen enkele dagen af te rijden
9.6 / 10
Theorie

Rosalinde

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn AVD en eerder ook in 1x voor AVB dankzij de super goede lessen van Rail! Denk je erover om je rijbewijs te halen dan raad ik je zeker aan om dat bij Rijschool Gul te doen! Begin gewoon want je gaat er geen spijt van krijgen!!! See you on the road.
9.6 / 10
Theorie

Bob

Ik kan deze Rijschool zeker aanraden. Ze hebben Hun eigen oefen terrein wat uniek is in de regio. De rijleraar is onwijs enthusiast en heeft veel kennis van het rijden. ABV en AVD in 1x behaald. Er wordt goed rekening gehouden met het individuele niveau. Als je vlot wil afrijden zijn er zeker mogelijkheden om dat hier te doen. Als je twijfelt, neem een proefles en kom er zelf achter!

Theorie

   

  [wpseo_breadcrumb]

  Boek direct je rijles bij Rijschool GUL

  Boek direct en begin binnen enkele dagen!

  800-123-4567
  icon

  Motorrijles in Bleiswijk

  Motorrijles in Bleiswijk? Jouw motorrijbewijs haal je bij Motorrijschool GUL

  Motorrijles in Bleiswijk nemen? Jouw motorrijbewijs haal je bij Motorrijschool GUL. Al velen behaalden hun motorrijbewijs bij onze rijschool. En dat ook nog eens eenvoudig en snel. Wij hebben het grootste aanbod motorrijlessen, cursussen en opleidingen in de regio. Ook kun je bij ons leren autorijden. Wij hebben een eigen oefenterrein waar je ideaal op kunt oefenen als beginnende motorrijder. Hier zijn geen auto’s of ander verkeer aanwezig, wat maakt dat je je perfect op de motor kunt concentreren. Naast Bleiswijk zijn wij ook actief in Zoetermeer, Leidschendam en Den Haag. Kun je niet wachten om jouw motorrijbewijs op zak te hebben? Neem dan nu contact met ons op voor motorrijles in Bleiswijk of lees verder om meer te weten te komen over onze motorrijschool. 

  EIGEN AVB OEFENING

  Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de rijschool.

  4-DAAGSE AVB CURSUS

  Het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!

  KLEDING RUIMTE

  Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor een motorrijles.

  DE NIEUWSTE VOERTUIGEN

  Hier hoeven we niets aan toe te voegen, toch?

  Garantiepakketten

  Wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Hierdoor krijg je een gratis herexamen t.w.v €250, – wanneer je zak.

  Slagingspercentage van 85%!

  Aanbod motorrijlessen in Bleiswijk

  Wil je motorrijles in Bleiswijk nemen, dan kun je bij onze motorrijschool rijlessen volgen voor deze motorrijbewijzen:

  • A1 (tot 11kW, vanaf 17 jaar)
  • A2 (tot 35kW, vanaf 19 jaar)
  • A (vol vermogen, vanaf 22 jaar)


  Tijdens je motorrijlessen zal je samen met onze instructeur op weg gaan op een Honda CB6505F of een Honda CB5005. De instructeur bereid je geheel voor op de algemene voertuigbeheersing (AVB) en het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Wij hebben alleen maar ervaren, goed getrainde en gekwalificeerde instructeurs in dienst. Je bent dan ook verzekerd van de beste begeleiding tijdens je motorrijles. En je zal bij ons nooit teveel betalen. Je kunt lessen volgen van 60, 90 of 120 minuten. Ook is het mogelijk speciale examentrainingen te doen zonder hier extra voor te betalen.

  Theorie

  Theorie

  Dit hebben wij jou te bieden

  Kies je voor motorrijles in Bleiswijk bij Motorrijschool GUL, dan staan je meer voordelen te wachten dan ergens anders. Je hebt bij ons niet alleen snel jouw motorrijbewijs, maar kunt ook op de volgende voordelen rekenen:

  • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
  • Garantiepakketten: wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Daarom krijg je een gratis herexamen t.w.v € 250 als je zakt
  • Eigen AVB Oefenterrein: op ons eigen oefenterrein kun je optimaal leren autorijden zonder heen en weer te hoeven rijden van en naar de rijschool.
  • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
  • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
  • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen
  • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!

  Neem motorrijles in Bleiswijk bij Motorrijschool GUL

  Neem ook motorrijles in Bleiswijk bij Motorrijschool GUL en neem direct contact met ons op. Dit kun je doen door te bellen naar 06-42166674 of te mailen naar info@rijschoolgul.nl. Wij zullen dan snel jouw eerste motorrijles in Bleiswijk inplannen. 

  Home
  Home
  Home
  Home
  Home

  Wall of fame

  Jij kan hier ook tussenstaan!

  Wall of fame

  Theorie