Motorrijschool in Leidschendam 2018-06-09T15:07:24+00:00

Home » Motorrijschool in Leidschendam

Motorrijschool Leidschendam

Uw motorrijbewijs kunt u gewoon halen in de buurt van Leidschendam door een motorrijschool in de buurt te zoeken. Motorrijschool Gul is een van de meest innovatieve rijscholen van het moment en heeft een bewezen effectieve wijze van rijlessen geven die ervoor zorgt dat er de meest efficiënte weg naar het motorrijbewijs wordt gevonden voor elke klant. Standaardtrajecten van rijlessen waar elke cursist zich maar aan moet aanpassen is volgens Rijschool Gul niet meer van deze tijd. Bij deze motorrijschool kunt u gewoon vanuit Leidschendam terecht om zo lang, zo vaak en in welke vorm dan ook motorrijlessen te volgen, om zo uw motorrijbewijs te behalen in een voor u zo snel mogelijk gepersonaliseerd traject.

Gepersonaliseerde motorrijlessen – Motorrijschool Leidschendam

In Leidschendam gepersonaliseerde motorrijlessen volgen, dat kaan bij motorrijschool Gul. De motorrijlessen, op de nieuwste motoren, worden gegeven op een eigen AVB terrein, waar u alle ruimte heeft om in uw tempo tijdens de motorrijles het voertuig te leren beheersen. Het terrein is vanuit Leidschendam goed bereikbaar, en elke rijles wordt persoonlijk op uw voorkeuren afgestemd. U bent tijdens de rijlessen dus van alle gemakken voorzien en u heeft zelf de keuze:

  • Wie de instructeur is die u motorrijles geef
  • Hoe lang de lessen duren
  • Wat het traject van rijlessen is dat doorlopen wordt

De instructeur die u rijles geeft moet u alles kunnen leren. Bij onze motorrijschool in Leidschendam erkennen wij dat het hier belangrijker is de instructeur afgestemd wordt op de cursist en niet op de planning van de rijschool. Ook de duur van de motorrijlessen moet door u bepaald worden, als u namelijk het laatste half uur van een rijles strest door tijdsnood, of geen concentratie meer heeft, is de les inefficiënt, waardoor er tijd verloren gaat. Door al deze factoren in acht te nemen kan er ingeschat worden hoe een eventueel traject van bij onze motorrijschool eruit zou zien. Hierin mag u zelf het definitieve traject bepalen, wat uw kans van slagen voor uw motorrijbewijs maximaal maakt.

Sanna van Leer Binnen 6 maanden een rijbewijs "De lessen waren allemaal leerzaam en leuk. Binnen no time heb ik me rijbewijs behaald!"

motorrijlessen-in-denhaag-rijschoolgul

Rijschool Gul – Gunstige kwaliteitsrijles

Bij Rijschool Gul bent u in Leidschendam, ondanks alle keuzes die u bij ons kunt maken, minimaal zo gunstig uit als bij onze concurrenten. Ook voor motorrijlessen op ongelukkige tijden als avonden en weekenden kunt u bij onze rijschool terecht. Onze flexibele en ervaren instructeurs geven u opbouwend rijles op ons privéterrein met de nieuwste motoren. Hierdoor ontvangt u dus gunstige, maar kwalitatief uitstekende rijlessen. Waarom bieden wij dit alles aan voor zo’n normale prijs zult u denken? Wij bij Motorrijschool Gul vinden het niet meer dan normaal dat er geluisterd wordt naar de klant. Daarnaast hebben wij er natuurlijk ook baat bij dat u uw rijbewijs zo spoedig mogelijk haalt. Ons reeds goede slagingspercentage van 85% bij de eerste poging kan namelijk nog beter, plus een geslaagde cursist mét motorrijbewijs is een tevreden cursist, en daar gaan wij voor. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit van onze rijlessen dat we u tevens een gunstig aanbod hebben waarbij u uw tweede kans op het motorrijbewijs, ter waarde van 250 euro, van ons vergoed krijgt. Met al deze garanties in én buiten de motorrijlessen bent u ervan verzekerd dat u voor een motorrijbewijs in Leidschendam bij motorrijschool Gul moet zijn. Wacht niet langer en begin met rijlessen vanuit Leidschendam!

Heb je vragen? Heb je vragen over onze rijlessen of wil je meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 42166674. Je zal dan direct in contact komen met één van onze instructeurs. Contact opnemen