Snel je Rijbewijs! Start morgen al met je proefles

Snel & voordelig je Rijbewijs!

Door onze unieke eigen oefenterrein kan je snel & voordelig je rijbewijs halen!
Je rijbewijs halen
kan bij ons al binnen 4 weken
Betaalgemak Betaal per les of in termijnen wat jou het beste uitkomt. (zonder extra kosten)

7.426+ Tevreden geslaagden

(Auto, motor, theorie)

12+ Jaren ervaring in huis

9.3 Klanten- beoordeling

Bekijk onze
beoordelingen

10+ Professionele

Rij-instructeurs

Al 12 jaar ervaring
Start morgen al met je proefles
Lessen Op Onze Eigen Oefenterrein! UNIEK
Binnen No-Time Je Rijbewijs In Je Zak!
Bij Ons Slagen 85% Van Alle Cursisten In 1x keer!
Wij hebben geen lange wachttijden van 6 weken.
Hoog slagingspercentage en goed beoordelingen
We Lessen Ook Op Zaterdagen, Zondagen En In De Avonden
Na je aanmelding is het mogelijk om al binnen enkele dagen af te rijden
9.6 / 10
Theorie

Rosalinde

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn AVD en eerder ook in 1x voor AVB dankzij de super goede lessen van Rail! Denk je erover om je rijbewijs te halen dan raad ik je zeker aan om dat bij Rijschool Gul te doen! Begin gewoon want je gaat er geen spijt van krijgen!!! See you on the road.
9.6 / 10
Theorie

Bob

Ik kan deze Rijschool zeker aanraden. Ze hebben Hun eigen oefen terrein wat uniek is in de regio. De rijleraar is onwijs enthusiast en heeft veel kennis van het rijden. ABV en AVD in 1x behaald. Er wordt goed rekening gehouden met het individuele niveau. Als je vlot wil afrijden zijn er zeker mogelijkheden om dat hier te doen. Als je twijfelt, neem een proefles en kom er zelf achter!

Theorie

   

  [wpseo_breadcrumb]

  Boek direct je rijles bij Rijschool GUL

  Boek direct en begin binnen enkele dagen!

  800-123-4567
  icon

  Motorrijles in Leidschendam

  Motorrijles in Leidschendam? Volg motorrijlessen bij Motorrijschool GUL

  Motorrijles in Leidschendam nemen? Maak dan de keuze voor motorrijlessen bij Motorrijschool GUL! Bij onze motorrijschool kun je niet alleen motorrijlessen volgen, maar ook autorijlessen. Wij beschikken over een eigen oefenterrein waar je volop als beginnende motorrijder gaat oefenen. Het voordeel is dat je dan geen last hebt van auto’s of ander verkeer, waardoor je je geheel kunt concentreren op het motorrijden. Bij onze motorrijschool vind je het meest complete aanbod motorrijlessen in de regio. Naast Leidschendam zijn wij ook actief in Zoetermeer, Bleiswijk en Den Haag.Denk jij dat motorrijden wel iets voor jou is? Neem dan nu contact op voor motorrijles in Leidschendam of lees verder voor meer informatie over onze motorrijschool.

  EIGEN AVB OEFENING

  Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de rijschool.

  4-DAAGSE AVB CURSUS

  Het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!

  KLEDING RUIMTE

  Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor een motorrijles.

  DE NIEUWSTE VOERTUIGEN

  Hier hoeven we niets aan toe te voegen, toch?

  Garantiepakketten

  Wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Hierdoor krijg je een gratis herexamen t.w.v €250, – wanneer je zak.

  Slagingspercentage van 85%!

  Aanbod motorrijlessen Leidschendam

  Wil je motorrijles in Leidschendam nemen, dan kun je bij onze motorrijschool kiezen uit motorrijlessen voor de volgende motorrijbewijzen:

  • A1 (tot 11kW, vanaf 17 jaar)
  • A2 (tot 35kW, vanaf 19 jaar)
  • A (vol vermogen, vanaf 22 jaar)


  Met je instructeur zal je op weg gaan op een van onze gave motoren, zoals de Honda CB6505F of de Honda CB5005. Vervolgens zal je door jouw instructeur perfect worden voorbereid op het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD) en de algemene voertuigbeheersing (AVB). Je kunt er altijd vanuit gaan dat je les krijgt van een gecertificeerde, ervaren en goed getrainde instructeur. Zo weet je zeker dat je veilig en snel je motorrijbewijs behaalt. Tevens zal je nooit teveel betalen voor onze motorrijlessen. Bij ons kun je kiezen uit een motorrijles van 60, 90 of 120 minuten. Ook kun je extra examentrainingen volgen zonder dat je extra kosten hiervoor zal betalen.

  Theorie

  Theorie

  Daarom kies je voor onze motorrijschool

  Maak je in Leidschendam de keuze voor onze motorrijschool, dan staan je diverse voordelen te wachten. Je zal bij ons niet alleen snel je motorrijbewijs behalen. Ook de volgende punten zijn punten waar je bij ons op kunt rekenen:

  • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
  • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
  • Garantiepakketten: wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Daarom krijg je een gratis herexamen t.w.v € 250 als je zakt
  • Eigen AVB Oefenterrein: op ons eigen oefenterrein kun je optimaal leren autorijden zonder heen en weer te hoeven rijden van en naar de rijschool.
  • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
  • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen
  • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!

  Neem motorrijles in Leidschendam en bel/mail naar Motorrijschool GUL

  Neem ook motorrijles in Leidschendam bij Motorrijschool GUL en bel of mail ons direct. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06-42166674 of een mail sturen naar info@rijschoolgul.nl. Wij kijken ernaar uit om jou motorrijles in Leidschendam te geven.

  Home
  Home
  Home
  Home
  Home

  Wall of fame

  Jij kan hier ook tussenstaan!

  Wall of fame

  Theorie