Snel je Rijbewijs! Start morgen al met je proefles

Snel & voordelig je Rijbewijs!

Door onze unieke eigen oefenterrein kan je snel & voordelig je rijbewijs halen!
Je rijbewijs halen
kan bij ons al binnen 4 weken
Betaalgemak Betaal per les of in termijnen wat jou het beste uitkomt. (zonder extra kosten)

7.426+ Tevreden geslaagden

(Auto, motor, theorie)

12+ Jaren ervaring in huis

9.3 Klanten- beoordeling

Bekijk onze
beoordelingen

10+ Professionele

Rij-instructeurs

Al 12 jaar ervaring
Start morgen al met je proefles
Lessen Op Onze Eigen Oefenterrein! UNIEK
Binnen No-Time Je Rijbewijs In Je Zak!
Bij Ons Slagen 85% Van Alle Cursisten In 1x keer!
Wij hebben geen lange wachttijden van 6 weken.
Hoog slagingspercentage en goed beoordelingen
We Lessen Ook Op Zaterdagen, Zondagen En In De Avonden
Na je aanmelding is het mogelijk om al binnen enkele dagen af te rijden
9.6 / 10
Theorie

Rosalinde

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn AVD en eerder ook in 1x voor AVB dankzij de super goede lessen van Rail! Denk je erover om je rijbewijs te halen dan raad ik je zeker aan om dat bij Rijschool Gul te doen! Begin gewoon want je gaat er geen spijt van krijgen!!! See you on the road.
9.6 / 10
Theorie

Bob

Ik kan deze Rijschool zeker aanraden. Ze hebben Hun eigen oefen terrein wat uniek is in de regio. De rijleraar is onwijs enthusiast en heeft veel kennis van het rijden. ABV en AVD in 1x behaald. Er wordt goed rekening gehouden met het individuele niveau. Als je vlot wil afrijden zijn er zeker mogelijkheden om dat hier te doen. Als je twijfelt, neem een proefles en kom er zelf achter!

Theorie

   

  [wpseo_breadcrumb]

  Boek direct je rijles bij Rijschool GUL

  Boek direct en begin binnen enkele dagen!

  800-123-4567
  icon

  Motorrijles in Rijswijk

  Motorrijles in Rijswijk nemen? Bij Motorrijschool GUL slaag je veilig en snel

  Motorrijles in Rijswijk nemen? Bij Motorrijschool GUL slaag je altijd veilig en snel. Wij bieden niet alleen motorrijlessen aan, maar ook autorijlessen. Op ons eigen oefenterrein kun je perfect als beginnende motorrijder aan de slag. Je hebt hier geen last van auto’s of ander voorbijkomend verkeer, wat betekent dat je je geheel op je motor kunt concentreren. Onze motorrijschool biedt het meest complete aanbod motorrijlessen, opleidingen en cursussen in de regio aan. Naast Rijswijk zijn wij ook actief in Scheveningen, Voorburg en Den Haag. Kun jij niet wachten om te leren motorrijden? Meld je dan snel aan voor motorrijles in Rijswijk bij Motorrijschool GUL of lees verder voor meer informatie.

  EIGEN AVB OEFENING

  Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de rijschool.

  4-DAAGSE AVB CURSUS

  Het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!

  KLEDING RUIMTE

  Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor een motorrijles.

  DE NIEUWSTE VOERTUIGEN

  Hier hoeven we niets aan toe te voegen, toch?

  Garantiepakketten

  Wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Hierdoor krijg je een gratis herexamen t.w.v €250, – wanneer je zak.

  Slagingspercentage van 85%!

  Onze motorrijlessen in Rijswijk

  Wil je motorrijles in Rijswijk volgen, dan kun je bij onze motorrijschool lessen volgen voor onderstaande motorrijbewijzen:

  • A1 (tot 11kW, vanaf 17 jaar)
  • A2 (tot 35kW, vanaf 19 jaar)
  • A (vol vermogen, vanaf 22 jaar)


  Je gaat met onze instructeur op pad op een van onze mooie motoren, waaronder de Honda CB6505F of de Honda CB5005. Onze instructeur bereid je gedurende de lessen voor op de algemene voertuigbeheersing (AVB) en het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD).
  Bij ons krijg je enkel les van gecertificeerde, goed getrainde en ervaren instructeurs. Zo haal je jouw motorrijbewijs veilig en snel. Ook betaal je nooit teveel voor motorrijlessen bij Motorrijschool GUL. Je kunt kiezen uit een motorrijles van 60, 90 of 120 minuten. Tevens heb je de optie om extra examentrainingen te volgen zonder bijkomende kosten.

  Theorie

  Theorie

  Daarom Motorrijschool GUL

  Als je motorrijles in Rijswijk volgt bij Motorrijschool GUL, dan kun je bij ons altijd op vele voordelen rekenen. Je zal niet alleen snel je motorrijbewijs bij ons behalen, maar kunt ook de volgende punten verwachten:

  • Garantiepakketten: wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Daarom krijg je een gratis herexamen t.w.v € 250 als je zakt
  • Eigen AVB Oefenterrein: op ons eigen oefenterrein kun je optimaal leren autorijden zonder heen en weer te hoeven rijden van en naar de rijschool.
  • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
  • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen
  • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
  • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
  • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!

  Neem voor motorrijles in Rijswijk meteen contact met ons op

  Wil je motorrijles in Rijswijk nemen? Neem dan meteen contact op met Motorrijschool GUL. Je kunt ons bellen via 06-42166674 of ons mailen via info@rijschoolgul.nl. Zo kun je snel starten met jouw motorrijles in Rijswijk en snel je motorrijbewijs behalen!

  Home
  Home
  Home
  Home
  Home

  Wall of fame

  Jij kan hier ook tussenstaan!

  Wall of fame

  Theorie