Snel je Rijbewijs! Start morgen al met je proefles

Snel & voordelig je Rijbewijs!

Door onze unieke eigen oefenterrein kan je snel & voordelig je rijbewijs halen!
Je rijbewijs halen
kan bij ons al binnen 4 weken
Betaalgemak Betaal per les of in termijnen wat jou het beste uitkomt. (zonder extra kosten)

7.426+ Tevreden geslaagden

(Auto, motor, theorie)

12+ Jaren ervaring in huis

9.3 Klanten- beoordeling

Bekijk onze
beoordelingen

10+ Professionele

Rij-instructeurs

Al 12 jaar ervaring
Start morgen al met je proefles
Lessen Op Onze Eigen Oefenterrein! UNIEK
Binnen No-Time Je Rijbewijs In Je Zak!
Bij Ons Slagen 85% Van Alle Cursisten In 1x keer!
Wij hebben geen lange wachttijden van 6 weken.
Hoog slagingspercentage en goed beoordelingen
We Lessen Ook Op Zaterdagen, Zondagen En In De Avonden
Na je aanmelding is het mogelijk om al binnen enkele dagen af te rijden
9.6 / 10
Theorie

Rosalinde

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn AVD en eerder ook in 1x voor AVB dankzij de super goede lessen van Rail! Denk je erover om je rijbewijs te halen dan raad ik je zeker aan om dat bij Rijschool Gul te doen! Begin gewoon want je gaat er geen spijt van krijgen!!! See you on the road.
9.6 / 10
Theorie

Bob

Ik kan deze Rijschool zeker aanraden. Ze hebben Hun eigen oefen terrein wat uniek is in de regio. De rijleraar is onwijs enthusiast en heeft veel kennis van het rijden. ABV en AVD in 1x behaald. Er wordt goed rekening gehouden met het individuele niveau. Als je vlot wil afrijden zijn er zeker mogelijkheden om dat hier te doen. Als je twijfelt, neem een proefles en kom er zelf achter!

Theorie

   

  [wpseo_breadcrumb]

  Boek direct je rijles bij Rijschool GUL

  Boek direct en begin binnen enkele dagen!

  800-123-4567
  icon

  Motorrijles in Scheveningen

  Motorrijles in Scheveningen nemen? Kies ook voor Motorrijschool GUL

  Wil jij motorrijles in Scheveningen nemen? Kies dan net als vele anderen ook voor Motorrijschool GUL. Bij onze motorrijschool zal je altijd snel en veilig slagen. Wij bieden het meest complete aanbod motorrijlessen, cursussen en opleidingen in de regio aan. Ook voor autorijlessen kun je bij ons terecht. Wij beschikken over een eigen oefenterrein, waar je als beginnende motorrijder perfect op kunt oefenen. Je hebt namelijk helemaal geen last van auto’s en ander verkeer, waardoor je je geheel kunt focussen op je motor. Naast Scheveningen zijn wij ook actief in RijswijkVoorburg en Den Haag. Wil jij zo snel mogelijk de motor op? Wacht dan niet langer en meld je meteen aan voor motorrijles in Scheveningen bij onze motorrijschool of lees verder voor meer informatie.

  EIGEN AVB OEFENING

  Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de rijschool.

  4-DAAGSE AVB CURSUS

  Het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!

  KLEDING RUIMTE

  Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor een motorrijles.

  DE NIEUWSTE VOERTUIGEN

  Hier hoeven we niets aan toe te voegen, toch?

  Garantiepakketten

  Wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Hierdoor krijg je een gratis herexamen t.w.v €250, – wanneer je zak.

  Slagingspercentage van 85%!

  Aanbod motorrijschool in Scheveningen

  Ben je van plan motorrijles in Scheveningen te volgen, dan heb je bij ons de keuze uit lessen voor onderstaande type motorrijbewijzen:

  • A1 (tot 11kW, vanaf 17 jaar)
  • A2 (tot 35kW, vanaf 19 jaar)
  • A (vol vermogen, vanaf 22 jaar)


  Samen met onze instructeur ga je met een van onze geweldige motoren op pad. Denk aan de Honda CB6505F of de Honda CB5005. Gedurende de lessen zal de instructeur je voorbereiden op de algemene voertuigbeheersing (AVB) en tevens op het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Je krijgt bij ons alleen les van ervaren, gecertificeerde en goed getrainde instructeurs. Zo kun je veilig en snel je motorrijbewijs halen. Bij onze motorrijschool betaal je bovendien nooit teveel. Je kunt lessen nemen van 60, 90 of 120 minuten en tevens extra examentrainingen volgen zonder bijkomende kosten.

  Theorie

  Theorie

  Waarom kiezen voor Motorrijschool GUL?

  Kies je voor motorrijles in Scheveningen bij Motorrijschool GUL, dan weet je zeker dat je bij ons altijd de meeste voordelen krijgt. Je behaalt niet alleen snel je motorrijbewijs, maar kunt nog vele andere voordelen verwachten. Denk aan:

  • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
  • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen
  • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
  • Garantiepakketten: wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Daarom krijg je een gratis herexamen t.w.v € 250 als je zakt
  • Eigen AVB Oefenterrein: op ons eigen oefenterrein kun je optimaal leren autorijden zonder heen en weer te hoeven rijden van en naar de rijschool.
  • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
  • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!

  Motorrijles in Scheveningen? Meld je direct aan!

  Ook motorrijles in Scheveningen nemen? Meld je dan direct aan bij Motorrijschool GUL. Je kunt bellen naar 06-42166674 of ons een mail sturen via info@rijschoolgul.nl. Je kunt dan snel beginnen met je eerste motorrijles in Scheveningen!

  Home
  Home
  Home
  Home
  Home

  Wall of fame

  Jij kan hier ook tussenstaan!

  Wall of fame

  Theorie