GUL Logo

Motorrijles in Wassenaar

De beste en voordeligste auto & motorrijschool!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Beginnen met motorrijlessen in Wassenaar? Motorrijschool GUL helpt jou!

Beginnen met motorrijlessen in Wassenaar? Motorrijschool GUL begeleidt jou naar het examen! Of je nu op zoek bent naar een motorrijschool of autorijschool, rijschool GUL verzorgt beide. Wij hebben een eigen oefenterrein waar je begint met de motorrijlessen. Op deze manier kun je je volledig focussen op de motor en de instructeur. Je wordt nu dus niet meer gestoord door ander verkeer op de weg. Daarnaast kom je meteen te weten hoe onze motorrijschool in Wassenaar te werk gaat. Het meest uitgebreide aanbod motorrijlessen in de regio vind je bij motorrijschool GUL. Neem dus direct contact met ons op! We zullen samen kijken naar jouw wensen en de proefles inplannen. Lees nog even verder voor meer informatie over de voordelen en onze motorrijschool!

Pion-min
Sneller slagen
Start op het eigen privé oefenterrein

Sneller slagen, minder lessen nodig: Door onze eigen privé oefenterrein. Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul stap je direct op de motor op het onze eigen privé oefenterrein, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs

Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Zoetermeer zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!

Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!

 

 • Tijdelijk ACTIE: Gelijk examen datum! Spoedtarief t.w.v. € 300,-
 • Vooraf ingekochte CBR examens!
Line small
Streep Banner
Autorijlessen
Motorrijlessen
automaatrijlesse

Binnen no-time al je rijbewijs

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag?
Bij Rijschool Gul niet! Bij Rijschool Gul hebben we één duidelijk doel voor ogen: Wij zorgen ervoor dat jij snel je rijbewijs haalt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender

*Gratis motor proefles t.w.v. € 50, is een tijdelijke actie en geldig in combinatie met een pakket. Dit bedrag krijg je terug als korting als je een pakket aanschaft.

Foto's rijlessen
Starten

ACTIE IS GELDIG NOG:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

MOTORRIJLES PAKKETTEN 
NU TIJDELIJK TOT 30% KORTING!

Blue line

PRO

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 1660,- € 1250,-
15 uur rijles (60min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)
Vooraf ingekochte CBR examens!
Gelijk examen datum! Spoedtarief t.w.v. € 300,-
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm

XPERT

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 2.150,-€ 1.750,-
25 uur (60 min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)
Vooraf ingekochte CBR examens!
Gelijk examen datum! Spoedtarief t.w.v. € 300,-
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm

Beginner

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 2.630,-€ 2.250,-
35 uur rijles (60min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)
Vooraf ingekochte CBR examens!
Gelijk examen datum! Spoedtarief t.w.v. € 300,-
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm

Verschillende motorrijlessen in Wassenaar

Wanneer jij begint met motorrijlessen kun je kiezen uit de verschillende niveaus. Afhankelijk van jouw leeftijd kun je kiezen voor welk motorrijbewijs jij wilt gaan:

 • A1 (tot 11kW, vanaf 17 jaar)
 • A2 (tot 35kW, vanaf 19 jaar)
 • A (vol vermogen, vanaf 22 jaar)

De rijlessen die wij geven bereiden jou voor op jouw algemene voertuigbeheersing (AVB) en op jouw praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Wanneer je motorrijlessen bij ons neemt, rijd je op een Honda CB650F of een Honda CB500F. Dit zijn een van de nieuwste motoren! Daarnaast krijg je altijd les van ervaren, gecertificeerde en goed getrainde instructeurs. Je bent dus zeker van de beste begeleiding op weg naar het examen om jouw motorrijbewijs in Wassenaar te behalen. Bij ons kun je kiezen uit lessen van 60, 90 of 120 minuten. Daarnaast kun je zelfs kiezen voor speciale examentrainingen. Dit allemaal zonder bijkomende kosten! Je betaalt bij ons dus nooit te veel!

Automaat 3

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

De voordelen van motorrijschool GUL

Motorrijlessen volgen bij motorrijschool GUL in Wassenaar? Daar komt meer bij kijken dan simpele motorrijlessen volgen. Wij hebben namelijk nog vele voordelen! Naast dat je gegarandeerd snel slaagt, kun je op de volgende punten rekenen:

 • Garantiepakketten: wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Daarom krijg je een gratis herexamen t.w.v € 250 als je zakt
 • Eigen AVB Oefenterrein: op ons eigen oefenterrein kun je optimaal leren autorijden zonder heen en weer te hoeven rijden van en naar de rijschool.
 • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
 • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen
 • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
 • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
 • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!

Autorijles pakketten

Streep Banner

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 1170,-
15 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 50%

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.600,-
23 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 65%

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 2240,-
35 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 85%

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.700,-
45 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 99%

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor de automaat autorijles pakketten gelden andere tarieven. (zie pagina prijzen)

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Blue line
Auto

MAAK KENNIS MET de BESTE Rijschool VAN DE REGIO!

Line small

Kies voor Rijschool Gul en ervaar het verschil van motorrijlessen op een privé oefenterrein. Wij zijn er om jou te begeleiden op jouw weg naar een veilige en zelfverzekerde motorrijder. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je eerste les te plannen!

 

Kalender
Starten
Foto rijles

Op zoek naar een goede motorrijschool in Wassenaar? Motorrijschool GUL is het antwoord!

Zo snel mogelijk beginnen bij een goede motorrijschool in Wassenaar? Motorrijschool GUL gaat jou helpen! Je kunt ons bellen via 06-42166674 of ons mailen via info@rijschoolgul.nl. Onze voordelen maken het voor jou zo fijn en comfortabel mogelijk om jouw motorrijbewijs in Wassenaar te halen. Deze heb je dan ook zo in je zak!

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button