Rijschool Monster

De beste en voordeligste rijschool in regio Den Haag!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Een rijschool vinden in Monster, waarom verder zoeken als Rijschool Gul de beste optie. Met zowel aanbod van autorijlessen en motorrijlessen die ieder compleet worden afgestemd op de behoefte van de klant, gaat u nergens anders dezelfde service vinden. Rijschool Gul heeft met hun autorijschool in Monster veel partners en klanten die stuk voor stuk zijn geslaagd. Met jarenlange ervaring heeft ook de motorrijschool Gul al veel succes geboekt. Door bij beide onderdelen van de rijschool de indeling en frequentie van rijlessen te laten bepalend door klanten zelf, is er gebleken dat het rijlessen veel effectiever verloopt. Door les te nemen bij Rijschool Gul maakt u de grootste kans om zo efficiënt mogelijk uw autorijbewijs of motorrijbewijs te halen. Neem dus direct contact op en krijg de eerste rijles gratis!

Naast Monster zijn wij actief in het WestlandHoek van HollandDe LierPoeldijkNaaldwijk en Honselersdijk.

Pion-min
De enige in Nederland
Een eigen oefenterrein

Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul hebben we een oefenterrein aangelegd, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs
Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Den Haag zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!
Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand
Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!
Line small

Autorijschool Monster

Het is natuurlijk het fijnste als de autorijschool ook autorijlessen aanbiedt in Monster. Autorijschool Gul doet dit dan ook, en niet zomaar. Er wordt bij ons namelijk altijd uitgegaan van het principe dat wanneer een klant zelf op zijn gemakt de autorijles volgt, het veel sneller opgepikt wordt. Zodoende kan de klant zelf kiezen op welke dagen en tijdstippen er rijlessen plaatsvinden, hoe lang deze lessen duren, en welke instructeur de autorijles geeft. Dit allemaal wordt gedaan zonder ooit een meerprijs te vragen. Op die manier kan er vanuit een informele en ontspannen basis rijles gegeven worden, waardoor het autorijbewijs eerder gehaald wordt. Kies ook voor goede service en informele, stressvrije autorijlessen in Monster en neem contact op met Autorijschool Gul.

Autorijles

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Blue line
Auto

Dé rijschool van regio Den Haag

Streep Banner
Autorijlessen
Motorrijlessen

Motorrijles pakketten

Blue line

Losse rijlessen

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 70,- € 60,-
AVB examen € 250,-
AVD examen € 350,-
Spoed tarief € 300,-

Zilver pakket

Motorrijlessen
Nu voor:
€1.600,-€ 1.250,-
20 uur (60 min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)

Goud pakket

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 2.200,-€ 1.500,-
30 uur rijles (60min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)

MOTOR PROEFLES VOOR MAAR € 70,- (120 MIN)

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Rijschool Gul Motorrijles

Ook kunt u bij Rijschool Gul in Monster voor motorrijlessen. Het doorlopen van de rijlessen van onze motorrijschool duurt over het algemeen niet lang. Veel klanten kiezen ervoor om een 4-daags traject van motorrijlessen te doorlopen. Hierin is de eerste les gratis en kunt u direct na de rijlessen van motorrijschool Gul uw motorrijbewijs gaan halen. Mocht u zelf meer rijlessen willen, of meer tijd tussen de lessen willen hebben, kunt u natuurlijk ook spreiden. U betaalt slechts voor de uren rijles en het examen. Zodoende bent u dus evenveel geld kwijt, maar kunt u wel uw eigen traject doorlopen. Neem direct contact op met Rijschool Gul om uw motorrijbewijs te halen!

Autorijles pakketten

Streep Banner

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€999,-
15 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 50%

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.350,-
23 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 65%

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.850,-
35 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 85%

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.700,-
45 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 99%

Losse lessen

Nu voor:
€ 50,-

Losse lessen

(automaat)
Nu voor:
€ 60,-

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor de automaat autorijles pakketten gelden andere tarieven. (zie pagina prijzen)

Binnen no-time al in de auto!

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag? Bij Rijschool GUL niet! Wij zorgen ervoor dat jij het motorrijden snel onder de knie krijgt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender
Foto's rijlessen
Starten
Foto rijles

Werkwijze rijles van Rijschool Gul

Een persoonlijk afgestemd rijlessenprofiel, voor zowel motorrijlessen als autorijlessen, kunt u zelf samenstellen bij Rijschool Gul. Voor het behalen van een autorijbewijs of een motorrijbewijs in Monster bent u hier aan het juiste adres. De rijlessen worden zoals u weet flexibel aangeboden. Of u nu in doordeweeks, avonden of weekenden wilt rijlessen, het kan allemaal voor dezelfde prijs, evenals een versneld traject of faalangstrijlessen in Monster. U kunt er niet snel genoeg mee beginnen, des te sneller bent u klaar met rijlessen en heeft u dat rijbewijs binnen, zeker bij Rijschool Gul. Bel of mail direct om uw rijlessen te gaan plannen!

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button