GUL Logo

AVB Binnen één dag!

Haal je AVB in slechts één dag bij Rijschool Gul! Start de ochtend met praktijklessen en rond af met het officiële CBR examen in de middag. Onze versnelde aanpak is ideaal voor wie snel en effectief wil slagen.

 
Streep Banner

AVB
binnen 1
dag

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Maak snel een afspraak!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Pion-min
De enige in Nederland
Start op het eigen privé oefenterrein!

Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul stap je direct op de motor op het eigen privé oefenterrein, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs
Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Den Haag zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!
Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand
Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!
Line small
Blue line

Motorrijles PAKKETTEN
NU TIJDELIJK TOT 30% KORTING!

PRO

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 1250,-
15 uur rijles (60min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)
Incl. gebruik van motorkleding en helm

XPERT

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 2.150,-€ 1.750,-
25 uur (60 min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)
Gelijk examen datum! Spoedtarief t.w.v. € 300,-
Incl. gebruik van motorkleding en helm

BEGINNER

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 2.630,-€ 2.250,-
35 uur rijles (60min)
Praktijkexamen (AVB)
Her examen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)
Gelijk examen datum! Spoedtarief t.w.v. € 300,-
Incl. gebruik van motorkleding en helm

Motorrijles in Den Haag? Bij Motorrijschool GUL slaag je het snelst!

Motorrijles in Den Haag nemen? Bij Motorrijschool GUL slaag je het snelst! Wij bieden zowel motorrijlessen als autorijlessen aan. Wij beschikken over het meest uitgebreide aanbod motorrijlessen in de regio. Naast Den Haag zijn wij ook actief in ZoetermeerDelftRijswijk en Naaldwijk. Wil jij ook leren motorrijden? Maak dan meteen een afspraak voor je eerste motorrijles in Den Haag of lees verder om meer te weten te komen over ons aanbod en onze unieke voordelen.

Direct starten met motorrijlessen – Motorrijschool Den Haag

Wil jij weten hoe het voelt om een motor te besturen? Wij bieden de mogelijkheid aan om te kiezen voor een proefles bij onze motorrijschool in Den Haag. Wanneer jij kiest voor een proefles bij Rijschool GUL, ontzorgen wij jou compleet. Naast de les motor, zorgen wij dus ook voor de overige materialen zoals een helm en beschermende kleding. Wat jij hoeft te doen is dus aanmelden via het formulier op onze website.

Nummer #1 Motorrijschool in Den Haag

Rijschool GUL is niet zomaar de nummer #1 motorrijschool van Den Haag. Sinds 2007 is Rijschool GUL actief binnen de rijschoolbranche, en verzorgt zowel autorijlessen als motorrijlessen. Door de loop der tijd hebben wij dan ook duizenden leerlingen laten slagen.

Tegenwoordig heb je dan ook genoeg motorrijschool in Den Haag om uit te kiezen. Maar wanneer jij snel wilt slagen en plezier wilt hebben tijdens jouw motorrijlessen, zijn wij zeker de motorrijschool in Den Haag waar jij naar zoekt.

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button