Snel je Rijbewijs! Start morgen al met je proefles

Snel & voordelig je Rijbewijs!

Door onze unieke eigen oefenterrein kan je snel & voordelig je rijbewijs halen!
Je rijbewijs halen
kan bij ons al binnen 4 weken
Betaalgemak Betaal per les of in termijnen wat jou het beste uitkomt. (zonder extra kosten)

7.426+ Tevreden geslaagden

(Auto, motor, theorie)

12+ Jaren ervaring in huis

9.3 Klanten- beoordeling

Bekijk onze
beoordelingen

10+ Professionele

Rij-instructeurs

Al 12 jaar ervaring
Start morgen al met je proefles
Lessen Op Onze Eigen Oefenterrein! UNIEK
Binnen No-Time Je Rijbewijs In Je Zak!
Bij Ons Slagen 85% Van Alle Cursisten In 1x keer!
Wij hebben geen lange wachttijden van 6 weken.
Hoog slagingspercentage en goed beoordelingen
We Lessen Ook Op Zaterdagen, Zondagen En In De Avonden
Na je aanmelding is het mogelijk om al binnen enkele dagen af te rijden
9.6 / 10
Theorie

Rosalinde

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn AVD en eerder ook in 1x voor AVB dankzij de super goede lessen van Rail! Denk je erover om je rijbewijs te halen dan raad ik je zeker aan om dat bij Rijschool Gul te doen! Begin gewoon want je gaat er geen spijt van krijgen!!! See you on the road.
9.6 / 10
Theorie

Bob

Ik kan deze Rijschool zeker aanraden. Ze hebben Hun eigen oefen terrein wat uniek is in de regio. De rijleraar is onwijs enthusiast en heeft veel kennis van het rijden. ABV en AVD in 1x behaald. Er wordt goed rekening gehouden met het individuele niveau. Als je vlot wil afrijden zijn er zeker mogelijkheden om dat hier te doen. Als je twijfelt, neem een proefles en kom er zelf achter!

Theorie

   

  [wpseo_breadcrumb]

  Boek direct je rijles bij Rijschool GUL

  Boek direct en begin binnen enkele dagen!

  800-123-4567
  icon

  Waarom Rijschool GUL?

  Rijschool De Lier

  Een rijschool die u begeleidt wanneer u in De Lier woont, dat is Rijschool Gul. Met motorrijlessen en autorijlessen kunt u sowieso bij ons terecht voor het behalen van uw motorrijbewijs of autorijbewijs. Voor onze methode van rijles geven, ligt de focus op het op het gemak stellen van de cursist en creëren van een ontspannen sfeer tijdens rijlessen. Op deze manier wordt de leercapaciteit namelijk optimaal benut en kunnen de instructeurs van Rijschool Gul u het best les geven om uw rijbewijs te behalen.

  Naast De Lier zijn wij ook actief in het Westland, Hoek van HollandPoeldijk, Naaldwijk, Honselersdijk en Monster.

  EIGEN AVB OEFENING

  Op dit oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere cursist optimaal de fijne kneepjes van het vak leren, zonder dat er heen en weer gereden hoeft te worden richting de rijschool.

  4-DAAGSE AVB CURSUS

  Het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. In slechts 4 dagen word jij volledig voorbereid!

  KLEDING RUIMTE

  Wij zorgen dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor een motorrijles.

  DE NIEUWSTE VOERTUIGEN

  Hier hoeven we niets aan toe te voegen, toch?

  Garantiepakketten

  Wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Hierdoor krijg je een gratis herexamen t.w.v €250, – wanneer je zak.

  Slagingspercentage van 85%!

  Autorijlessen Rijschool Gul

  Autorijlessen bij Rijschool Gul worden in De Lier gegeven door instructeurs die jaren ervaring hebben, en open staan voor input van hun cursisten. De basis voor het behalen van uw autorijbewijs wordt gelegd door de autorijlessen van autorijschool Gul. Deze worden ingericht door veel te spreken met de cursist. Hierin kan de cursist zelf bepalen:

  • Door wie de rijlessen worden gegeven
  • Hoe lang de autorijlessen duren
  • Hoe vaak per week er gelest wordt

  Op deze manier zit de cursist ontspannen in de auto, waardoor de rijles van Rijschool Gul extra effectief is en het autorijbewijs op een zo efficiënt mogelijke wijze wordt behaald.

  Theorie

  Theorie

  Motorrijlessen in De Lier

  U wilt uw motorrijbewijs halen in De Lier. Dat gaat het beste met een rijschool die uw prioriteiten vooraan zet, zoals autorijschool Gul doet. Met ervaren motorrijders als instructeurs die luisteren naar uw voorkeuren voor de inhoud van de motorrijles, maakt u grote stappen richting het motorrijbewijs. Want tevens belangrijk is, is dat u zelf kan bepalen wanneer hoe lang en hoe vaak per week u motorrijles volgt. U kunt er zelfs voor kiezen uw motorrijles traject in De Lier in slechts 4 dagen af te ronden, en binnen een week al uw motorrijbewijs te halen. U bent compleet vrij om de rijlessen zelf in te delen naar uw voorkeur, in overleg met de instructeurs die u in De Lier begeleiden, zonder hier ook maar een euro meer voor te betalen.

  Prijs/kwaliteit rijlessen bij Rijschool Gul

  Kijkend naar de extra service die Rijschool Gul biedt, door zich zo flexibel op te stellen, zou u misschien verwachten dat u meer geld kwijt bent. Echter, omdat er door Rijschool Gul erkend wordt dat het belang van de cursist centraal moet staan, wordt er geen meerprijs gevraagd wanneer u uw autorijlessen of motorrijlessen op specifieke tijden wilt volgen. Met de toename van ons slagingspercentage van 85% bij de eerste poging, is aangetoond dat deze werkwijze van rijlessen effectief bijdraagt aan het behalen van uw motorrijbewijs of autorijbewijs. Neem nu contact op met Rijschool Gul om de opties te bespreken!

  Home
  Home
  Home
  Home
  Home

  Wall of fame

  Jij kan hier ook tussenstaan!

  Wall of fame

  Theorie