GUL Logo

Rijschool De Lier

De beste en voordeligste auto & motorrijschool!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Een rijschool die u begeleidt wanneer u in De Lier woont, dat is Rijschool Gul. Met motorrijlessen en autorijlessen kunt u sowieso bij ons terecht voor het behalen van uw motorrijbewijs of autorijbewijs. Voor onze methode van rijles geven, ligt de focus op het op het gemak stellen van de cursist en creëren van een ontspannen sfeer tijdens rijlessen. Op deze manier wordt de leercapaciteit namelijk optimaal benut en kunnen de instructeurs van Rijschool Gul u het best les geven om uw rijbewijs te behalen.

Naast De Lier zijn wij ook actief in het WestlandHoek van HollandPoeldijkNaaldwijkHonselersdijk en Monster.

Pion-min
Sneller slagen
Start op het eigen privé oefenterrein

Sneller slagen, minder lessen nodig: Door onze eigen privé oefenterrein. Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul stap je direct op de motor op het onze eigen privé oefenterrein, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs

Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Zoetermeer zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!

Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!

  • Tijdelijk ACTIE: Nu 45% korting op alle motor pakketten.
  • Vooraf ingekochte CBR examens!
Line small
Streep Banner
Autorijlessen
Motorrijlessen
automaatrijlesse

Binnen no-time al je rijbewijs

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag?
Bij Rijschool Gul niet! Bij Rijschool Gul hebben we één duidelijk doel voor ogen: Wij zorgen ervoor dat jij snel je rijbewijs haalt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender
Foto's rijlessen
Starten

ACTIE 45% korting is GELDIG NOG:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

NU 45% KORTING op 
alle motor pakketten!


PRO

Motorrijlessen
Nu voor:
799 € 550,-
12 uur rijles (60min)
Her examen (AVB)
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm

XPERT

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 999,-€ 750,-
16 uur (60 min)
Her examen (AVB)
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm
Blue line

Beginner

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 1.199,-€ 950,-
20 uur rijles (60min)
Her examen (AVB)
Lessen op eigen privé oefenterrein!
Incl. gebruik van motorkleding en helm

Autorijlessen Rijschool Gul

Autorijlessen bij Rijschool Gul worden in De Lier gegeven door instructeurs die jaren ervaring hebben, en open staan voor input van hun cursisten. De basis voor het behalen van uw autorijbewijs wordt gelegd door de autorijlessen van autorijschool Gul. Deze worden ingericht door veel te spreken met de cursist. Hierin kan de cursist zelf bepalen:

  • Door wie de rijlessen worden gegeven
  • Hoe lang de autorijlessen duren
  • Hoe vaak per week er gelest wordt

Op deze manier zit de cursist ontspannen in de auto, waardoor de rijles van Rijschool Gul extra effectief is en het autorijbewijs op een zo efficiënt mogelijke wijze wordt behaald.

Automaat 3

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Motorrijlessen in De Lier

U wilt uw motorrijbewijs halen in De Lier. Dat gaat het beste met een rijschool die uw prioriteiten vooraan zet, zoals autorijschool Gul doet. Met ervaren motorrijders als instructeurs die luisteren naar uw voorkeuren voor de inhoud van de motorrijles, maakt u grote stappen richting het motorrijbewijs. Want tevens belangrijk is, is dat u zelf kan bepalen wanneer hoe lang en hoe vaak per week u motorrijles volgt. U kunt er zelfs voor kiezen uw motorrijles traject in De Lier in slechts 4 dagen af te ronden, en binnen een week al uw motorrijbewijs te halen. U bent compleet vrij om de rijlessen zelf in te delen naar uw voorkeur, in overleg met de instructeurs die u in De Lier begeleiden, zonder hier ook maar een euro meer voor te betalen.

Autorijles pakketten

Streep Banner

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 1170,-
15 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 50%

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.600,-
23 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 65%

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 2240,-
35 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 85%

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.700,-
45 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 99%

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor de automaat autorijles pakketten gelden andere tarieven. (zie pagina prijzen)

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Blue line
Auto

MAAK KENNIS MET de BESTE Rijschool VAN DE REGIO!

Line small

Kies voor Rijschool Gul en ervaar het verschil van motorrijlessen op een privé oefenterrein. Wij zijn er om jou te begeleiden op jouw weg naar een veilige en zelfverzekerde motorrijder. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je eerste les te plannen!

 

Kalender
Starten
Foto rijles

Prijs/kwaliteit rijlessen bij Rijschool Gul

Kijkend naar de extra service die Rijschool Gul biedt, door zich zo flexibel op te stellen, zou u misschien verwachten dat u meer geld kwijt bent. Echter, omdat er door Rijschool Gul erkend wordt dat het belang van de cursist centraal moet staan, wordt er geen meerprijs gevraagd wanneer u uw autorijlessen of motorrijlessen op specifieke tijden wilt volgen. Met de toename van ons slagingspercentage van 85% bij de eerste poging, is aangetoond dat deze werkwijze van rijlessen effectief bijdraagt aan het behalen van uw motorrijbewijs of autorijbewijs. Neem nu contact op met Rijschool Gul om de opties te bespreken!

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button