Rijschool in De Lier 2018-04-24T14:13:21+00:00

Rijschool in De Lier
Slagen begint bij Rijschool Gul. Schrijf je in en begin z.s.m. met je rijlessen!

Vul uw adresgegevens in:

We nemen binnen 24 uur contact me je op.
Home » Rijschool in De Lier

Rijschool De Lier

Een rijschool die u begeleidt wanneer u in De Lier woont, dat is Rijschool Gul. Met motorrijlessen en autorijlessen kunt u sowieso bij ons terecht voor het behalen van uw motorrijbewijs of autorijbewijs. Voor onze methode van rijles geven, ligt de focus op het op het gemak stellen van de cursist en creëren van een ontspannen sfeer tijdens rijlessen. Op deze manier wordt de leercapaciteit namelijk optimaal benut en kunnen de instructeurs van Rijschool Gul u het best les geven om uw rijbewijs te behalen.

Autorijlessen Rijschool Gul

Autorijlessen bij Rijschool Gul worden in De Lier gegeven door instructeurs die jaren ervaring hebben, en open staan voor input van hun cursisten. De basis voor het behalen van uw autorijbewijs wordt gelegd door de autorijlessen van autorijschool Gul. Deze worden ingericht door veel te spreken met de cursist. Hierin kan de cursist zelf bepalen:

  • Door wie de rijlessen worden gegeven
  • Hoe lang de autorijlessen duren
  • Hoe vaak per week er gelest wordt

Op deze manier zit de cursist ontspannen in de auto, waardoor de rijles van Rijschool Gul extra effectief is en het autorijbewijs op een zo efficiënt mogelijke wijze wordt behaald.

Motorrijlessen in De Lier

U wilt uw motorrijbewijs halen in De Lier. Dat gaat het beste met een rijschool die uw prioriteiten vooraan zet, zoals autorijschool Gul doet. Met ervaren motorrijders als instructeurs die luisteren naar uw voorkeuren voor de inhoud van de motorrijles, maakt u grote stappen richting het motorrijbewijs. Want tevens belangrijk is, is dat u zelf kan bepalen wanneer hoe lang en hoe vaak per week u motorrijles volgt. U kunt er zelfs voor kiezen uw motorrijles traject in De Lier in slechts 4 dagen af te ronden, en binnen een week al uw motorrijbewijs te halen. U bent compleet vrij om de rijlessen zelf in te delen naar uw voorkeur, in overleg met de instructeurs die u in De Lier begeleiden, zonder hier ook maar een euro meer voor te betalen.

Prijs/kwaliteit rijlessen bij Rijschool Gul

Kijkend naar de extra service die Rijschool Gul biedt, door zich zo flexibel op te stellen, zou u misschien verwachten dat u meer geld kwijt bent. Echter, omdat er door Rijschool Gul erkend wordt dat het belang van de cursist centraal moet staan, wordt er geen meerprijs gevraagd wanneer u uw autorijlessen of motorrijlessen op specifieke tijden wilt volgen. Met de toename van ons slagingspercentage van 85% bij de eerste poging, is aangetoond dat deze werkwijze van rijlessen effectief bijdraagt aan het behalen van uw motorrijbewijs of autorijbewijs. Neem nu contact op met Rijschool Gul om de opties te bespreken!

Sanna van Leer Binnen 6 maanden een rijbewijs "De lessen waren allemaal leerzaam en leuk. Binnen no time heb ik me rijbewijs behaald!"
Heb je vragen? Heb je vragen over onze rijlessen of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 42166674. Je zal dan direct in contact komen met één van onze instructeurs. Contact opnemen