GUL Logo

Rijschool Poeldijk

De beste en voordeligste rijschool in regio Den Haag!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Zowel motorrijlessen als autorijlessen die perfect aansluiten op wat u zoekt en uw weekplanning, die vindt u bij onze rijschool in Poeldijk. U kunt natuurlijk niet uw hele week omgooien omdat er rijlessen gepland moeten worden. Dat er bij autorijlessen bepaald kan worden hoe lang u wilt lessen en met welke instructeur om zo uw autorijbewijs te halen. Om uw motorrijbewijs te halen mag u tevens bij de motorrijlessen bepalen hoe lang het traject is waar u doorheen loopt. Of u nou een spoedcursus van rijlessen doet, lessen neemt die gericht zijn op verhelpen van faalangst, of in de avond alleen rijles kunt volgen, dit kan allemaal en er wordt geen meerprijs voor gerekend. Zoiets kan in Poeldijk alleen bij Rijschool Gul!

Naast Poeldijk zijn wij ook actief in de steden WestlandHoek van HollandDe LierNaaldwijkHonselersdijk en Monster.

Pion-min
De enige in Nederland
Start op het oefenterrein

Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul stap je direct op de motor op het oefenterrein, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs
Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Den Haag zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!
Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand
Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!
Line small

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Blue line
Auto

Dé NR.1 rijschool van regio

Streep Banner
Autorijlessen
Motorrijlessen
automaatrijlesse

Motorrijschool Poeldijk

Wanneer u een motorrijbewijs wilt halen, is het verstandig een motorrijschool in de buurt van Poeldijk te raadplegen. Bij Motorrijschool Gul kunt u altijd terecht, of u alleen in weekenden kan of slechts een week de tijd heeft, u wordt bij ons geholpen aan een motorrijbewijs. U kunt een aantal zaken met betrekking tot deze rijlessen beïnvloeden:

  • Aandachtspunten van de motorrijlessen
  • Dag, tijdstip en duur van de rijles
  • Rij-instructeur

Met de beïnvloeding van deze onderdelen weten wij altijd een geschikt traject voor u te maken waaruit u gegarandeerd de grootste kans maakt om uw motorrijbewijs te halen. Wat uw eisen ook zijn, de kosten voor motorrijlessen Rijschool Gul blijven hetzelfde.

MOTORRIJLES PAKKETTEN 
NU TIJDELIJK TOT 30% KORTING!

Blue line

PRO

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 1250,-
15 uur rijles (60min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)
Incl. gebruik van motorkleding en helm

XPERT

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 2.150,-€ 1.750,-
25 uur (60 min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)
Gelijk examen datum! Spoedtarief t.w.v. € 300,-
Incl. gebruik van motorkleding en helm

Beginner

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 2.630,-€ 2.250,-
35 uur rijles (60min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)
Gelijk examen datum! Spoedtarief t.w.v. € 300,-
Incl. gebruik van motorkleding en helm

MOTOR PROEFLES VOOR MAAR € 70,- (120 MIN)

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Autorijlessen van Rijschool Gul

Het is voor u natuurlijk het fijnste om uw autorijlessen gewoon in Poeldijk te doen, dat dachten ze bij Rijschool Gul al. Met die reden is ervoor gezorgd dat er moeiteloos autorijles gevolgd kan worden waar u maar wilt. Met genoeg instructeurs die jaren ervaring hebben met het geven van rijles kunt u altijd rijles nemen bij iemand waar u een goede band mee heeft. Deze keuze maakt u bij Rijschool Gul namelijk zelf. De andere factoren waar u zelf nog invloed op heeft, in de weg die u aflegt naar het halen van uw autorijbewijs, zijn de tijden en dagen waarop u wilt rijden, de duur van deze lessen en daarmee de duur van het traject. U zou denken dat de extra service die Rijschool Gul voor het inplannen van deze autorijlessen misschien meer geld zou vragen, maar dit is niet zo. Voor een volledig gepersonaliseerd traject van rijlessen om zo uw autorijbewijs te behalen contacteert u direct Rijschool Gul!

Autorijles

Autorijles pakketten

Streep Banner

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 1170,-
15 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 50%

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.600,-
23 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 65%

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 2240,-
35 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 85%

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.700,-
45 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 99%

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor de automaat autorijles pakketten gelden andere tarieven. (zie pagina prijzen)

Binnen no-time al in de auto!

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag? Bij Rijschool GUL niet! Wij zorgen ervoor dat jij het motorrijden snel onder de knie krijgt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender
Foto's rijlessen
Starten
Foto rijles

Afgestemde rijles van Rijschool Gul

Voor afgestemde motorrijlessen of autorijlessen kunt u terecht in Poeldijk bij Rijschool Gul. Het behalen van een motorrijbewijs of autorijbewijs zal door deze nieuwe vorm van klantbediening niet meer aanvoelen als een last. Er zal opbouwend naar het doel toe gewerkt worden en u zal sneller da anders progressie zien. Door uw motorrijlessen of autorijlessen te volgen bij een innovatieve rijschool als Rijschool Gul, bent u ervan verzekerd dat u de ‘normale’ ellende van het plannen van rijlessen bespaard blijft, en u de kortste route neemt naar een rijbewijs!

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button