Rijschool Naaldwijk

De beste en voordeligste rijschool in regio Den Haag!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Begin met rijlessen in Naaldwijk bij GUL!

Is het eindelijk zover? Mag jij eindelijk jouw rijbewijs halen? Rijschool Gul in Naaldwijk bereid jou volledig voor op je examen! Wij stellen een traject samen die volledig af wordt gestemd op jouw voorkeur. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de uren en soort lessen die je zou willen volgen. Naast autorijlessen geven wij ook motorrijlessen. We hebben namelijk ook een motorrijschool! Hier hebben we een eigen oefenterrein waar jij je lessen rustig kunt volgen. Naast Naaldwijk zijn wij actief in WestlandHoek van HollandDe LierPoeldijkHonselersdijk en Monster. Wij doen er altijd alles aan dat jij in één keer zal slagen voor jouw rijbewijs in Pijnacker. Dit is ook terug te zien in ons slagingspercentage. Neem dus direct contact op voor een proefles bij onze rijschool in Naaldwijk!

Pion-min
De enige in Nederland
Een eigen oefenterrein

Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul hebben we een oefenterrein aangelegd, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs
Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Den Haag zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!
Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand
Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!
Line small

Autorijschool in Naaldwijk

Met onze professionele rijinstructeurs kunnen wij haast garanderen dat jij jouw rijbewijs haalt. Zij zorgen er namelijk voor dat jij ontspannen rijlessen kunt volgen. Jij geeft het tempo aan en hier wordt naar geluisterd. Wil je nu juist wel zo snel mogelijk jouw rijbewijs in je zak hebben? Bij ons kun je ook een spoedcursus volgen! We gaan dan intensief met jou aan de slag zodat jij snel jouw rijbewijs kunt halen. Niet iedereen heeft natuurlijk overdag de tijd om te lessen. De een werkt vijf dagen in de week, en de ander gaat vijf dagen in de week naar school. Daarom geven wij ook les in de avonden en weekenden. Rijschool Gul Naaldwijk doet er alles aan om jou te voorzien van je rijbewijs!

Autorijles

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Blue line
Auto

Dé rijschool van regio Den Haag

Streep Banner
Autorijlessen
Motorrijlessen

Motorrijles pakketten

Blue line

Losse rijlessen

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 70,- € 60,-
AVB examen € 250,-
AVD examen € 350,-
Spoed tarief € 300,-

Zilver pakket

Motorrijlessen
Nu voor:
€1.600,-€ 1.250,-
20 uur (60 min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)

Goud pakket

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 2.200,-€ 1.500,-
30 uur rijles (60min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)

MOTOR PROEFLES VOOR MAAR € 70,- (120 MIN)

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Voordelen van Rijschool GUL in Naaldwijk

Wanneer jij komt lessen bij rijschool GUL in Naaldwijk heb je vele voordelen. We hebben ze hieronder even voor je op een rijtje gezet:

  • De nieuwste voertuigen: bij rijschool GUL weet je zeker dat je rijles krijgt in de nieuwste en meest moderne voertuigen
  • Ook lessen in de avond en het weekend: bij ons kun je ook rijlessen volgen op zaterdag, zondag en op alle avonden.
  • Garantiepakketten: wij willen dat iedereen uiteindelijk slaagt, zonder dat de prijs veel hoger uitvalt. Daarom krijg je een gratis herexamen t.w.v € 250 als je zakt
  • Eigen AVB Oefenterrein: op ons eigen oefenterrein kun je optimaal leren autorijden zonder heen en weer te hoeven rijden van en naar de rijschool.
  • 4 daagse AVB-cursus: het is bij Rijschool GUL mogelijk om in slechts een paar dagen jouw rijbewijs te halen en af te rijden. Wij bereiden jou in slechts 4 dagen volledig voor!
  • Eigen kledingruimte: wij hebben een eigen kledingruimte waarin al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Je hoeft hierdoor geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor bijvoorbeeld een motorrijles.
  • Een hoog slagingspercentage: wij hebben een slagingspercentage van 85%!

Autorijles pakketten

Streep Banner

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€999,-
15 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 50%

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.350,-
23 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 65%

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.850,-
35 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 85%

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.700,-
45 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 99%

Losse lessen

Nu voor:
€ 50,-

Losse lessen

(automaat)
Nu voor:
€ 60,-

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor de automaat autorijles pakketten gelden andere tarieven. (zie pagina prijzen)

Binnen no-time al in de auto!

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag? Bij Rijschool GUL niet! Wij zorgen ervoor dat jij het motorrijden snel onder de knie krijgt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender
Foto's rijlessen
Starten
Foto rijles

Rijschool Gul, jouw rijschool in Naaldwijk

Liever vandaag dan morgen beginnen met lessen voor je auto- of motorrijbewijs? Rijschool Gul in Naaldwijk is de rijschool waar je ontspannen of juist snel jouw rijbewijs zal halen. Wij doen er alles aan om jou in een keer te laten slagen. Neem snel contact met ons op om een proefles in te plannen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06-42166674 of stuur ons een e-mail via info@rijschoolgul.nl. . Wij hebben overal aan gedacht en alles verzorgd om jou naar je examen te begeleiden!

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button