Rijschool Honselersdijk

De beste en voordeligste rijschool in regio Den Haag!

Streep Banner

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Een rijschool die u kan helpen om te gaan rijlessen in Honselersdijk en er ook nog voor zorgt dat u de grootste kans maakt te slagen, dat kan bij Rijschool Gul. Wilt u graag autorijlessen volgen om uw autorijbewijs te halen, of liever motorrijlessen en het motorrijbewijs? Wij zijn van alle marken thuis. U kunt rijlessen volgen naar eigen voorkeur en moment, wij vragen hier geen meerprijs voor. Ook voor een spoedcursus kunt u in Honselersdijk gewoon bij Rijschool Gul terecht. Naast Honselersdijk zijn wij ook actief in het WestlandHoek van HollandDe LierPoeldijkNaaldwijk en Monster. Voor meer informatie over rijlessen en hoe wij u de kortste weg bieden naar het behalen van uw rijbewijs kunt u doorlezen of direct contact opnemen.

Pion-min
De enige in Nederland
Een eigen oefenterrein

Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul hebben we een oefenterrein aangelegd, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

Line small
Medal
De beste instructeurs
Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Den Haag zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!
Line small
Zandloper
Examendatum in 1 maand
Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!
Line small

Autorijschool Honselersdijk

Een autorijschool waarmee u in Honselersdijk uw autorijbewijs gaat halen is niet zomaar gevonden, of toch wel? Alle autorijlessen staan bij ons in het teken van het op het gemak stellen van de leerling om van daaruit opbouwend naar het rijbewijs toe te werken. Deze focus op comfort begint al bij het inplannen van de autorijlessen. U heeft bij ons de keuze om op elk moment, dus ook avonden en weekenden, in of buiten Honselersdijk, rijlessen te volgen. U betaalt hier niet extra voor, dus in relatie tot andere zaken hoeft u niet gehaast of gestrest de rijles te volgen. Daarnaast kunt u naar eigen smaak het aantal lessen bepalen dat u volgt. U kunt zelfs een spoedcursus bij ons volgen waar u evenveel voor betaald als dat u voor de ‘gewone’ rijlessen zou betalen. Genoeg mogelijkheden dus om autorijlessen in Honselersdijk te volgen die aansluiten op uw voorkeur, waarmee u uw autorijbewijs zal gaan halen.

Autorijles

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Blue line
Auto

Dé rijschool van regio Den Haag

Streep Banner
Autorijlessen
Motorrijlessen

Motorrijles pakketten

Blue line

Losse rijlessen

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 60,- € 45,-
AVB examen € 250,-
AVD examen € 350,-
Spoed tarief € 300,-

Zilver pakket

Motorrijlessen
Nu voor:
€1.600,-€ 1.250,-
20 uur (60 min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)

Goud pakket

Motorrijlessen
Nu voor:
€ 2.200,-€ 1.500,-
30 uur rijles (60min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)

MOTOR PROEFLES VOOR MAAR € 70,- (120 MIN)

Zij gingen jou voor

Blue line

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Motorrijles Rijschool Gul

Motorrijlessen, die volgt u in Honselersdijk bij Rijschool Gul. De motor is niet het gemakkelijkste voertuig waarvoor u een rijbewijs kan halen. Voor het behalen van het motorrijbewijs moet er tijdens de motorrijlessen door professionele instructeurs, op geduldige wijze toegelicht en aangeleerd worden hoe de controle over het voertuig behouden kan worden. Bij motorrijschool Gul lopen er alleen maar professionals rond met veel ervaring in motorrijden en motorrijles geven. Hierin bieden wij onze klanten zelf de keuze om met één of verschillende instructeurs rijlessen te volgen. Bij Rijschool Gul is er tevens de keuze of er motorrijlessen worden gevolgd over een langer traject, of binnen een cursus, waarin u na enkele dagen al de mogelijkheid heeft het motorrijbewijs te halen.

Autorijles pakketten

Streep Banner

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 1170,-
15 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 50%

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.600,-
23 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 65%

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€ 2240,-
35 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 85%

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.700,-
45 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 99%

Losse lessen

Nu voor:
€ 50,-

Losse lessen

(automaat)
Nu voor:
€ 60,-

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor de automaat autorijles pakketten gelden andere tarieven. (zie pagina prijzen)

Binnen no-time al in de auto!

Line small

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag? Bij Rijschool GUL niet! Wij zorgen ervoor dat jij het motorrijden snel onder de knie krijgt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Kalender
Foto's rijlessen
Starten
Foto rijles

Werkwijze rijles van Rijschool Gul

De werkwijze die bij rijlessen van Rijschool Gul wordt gehanteerd is dat alles in het teken staat van de klant. Bij veel rijlessen van rijscholen wordt er misbruik gemaakt van klanten door ze zo in te plannen dat de agenda van die rijschool maar vol staat. Bij Rijschool Gul plannen wij rijlessen zeer flexibel in, voor dezelfde prijs in weekenden en avonden als doordeweeks. Ook leggen wij de bal bij de klant neer, zodat zij zelf kunnen bepalen door wie ze tijdens de autorijles of motorrijles worden begeleid, hoe lang de rijlessen duren, en hoe vaak er een les wordt gegeven. Het behalen van een autorijbewijs of het motorrijbewijs wordt dus gedaan aan de hand van rijlessen door professionals van Rijschool Gul in Honselersdijk, maar in de vorm waar de klant zich het prettigst bij voelt.

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.